Η ΑΕΚ επιστρέφει στην Ευρώπη και… επίσημα – Στις 13:00 η κλήρωση στη Βαρκελώνη

Η ΑΕΚ επιστρέφει στην Ευρώπη και… επίσημα – Στις 13:00 η κλήρωση στη Βαρκελώνη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

eurocupΤελευταία φορά αρχές της σεζόν 2007/08 η μπασκετική ΑΕΚ συμμετείχε σε ευρωπαϊκό ματς. Έκτοτε ταλαιπωρήθηκε πολύ, υποβιβάστηκε, άργησε να γυρίσει πίσω, αλλά τώρα που είναι πάλι εδώ γύρισε και στην Ευρώπη. Με την αρωγή του Μάκη Αγγελόπουλου που εξασφάλισε την wild card η Βασίλισσα θα παίξει τη νέα χρονιά στο Eurocup.

Σήμερα στις 13:00 η καρδιά της ΑΕΚ χτυπά στην Βαρκελώνη, όπου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των ομίλων. Η Ενωση αποζητά μια καλή κλήρωση για να μπει δυνατά στα ευρωπαϊκά ματς αρχές της χρονιάς ώστε να προκριθεί και να φτάσει ψηλά στον θεσμό. Αλλωστε, ο στόχος του Μάκη Αγγελόπουλου από φέτος κιόλας η ΑΕΚ να φτάσει μακριά στο Eurocup και να δικαιώσει τους φίλους της που την «αγκάλιασαν» από πέρυσι.

Αναλυτικά τα γκρουπ δυναμικότητας:

1ο γκρουπ: Ούνιξ Καζάν (Ρωσία), Γαλατά (Τουρκία), Μπεσίκτας (Τουρκία)

2ο γκρουπ: Νίζνι (Ρωσία), Λιέτουβος Ρίτας (Λιθουανία), Μπάνβιτ (Τουρκία)

3ο γκρουπ: Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (Ρωσία), Τραμπζονσπόρ (Τουρκία), Κράσνι (Ρωσία)

4ο γκρουπ: Άβτοντορ (Ρωσία), Μπούντουτσνοστ (Μαυροβούνιο), Χάποελ Ιερουσαλήμ (Ισραήλ)

5ο γκρουπ: Άρης (Ελλάδα), ΑΕΚ (Ελλάδα), ΠΑΟΚ (Ελλάδα)

6ο γκρουπ: Νεπτούνας (Λιθουανία), Στεάουα (Ρουμανία), Ζολνόκι (Ουγγαρία)

Σύμφωνα με την διαδικασία της κλήρωσης δεν μπορούν να είναι στον ίδιο όμιλο ομάδες από την ίδια χώρα. Αυτό ωστόσο δεν μπορεί να ισχύει για ειδικές περιπτώσεις, καθώς υπάρχουν 4 ομάδες από την Τουρκία και 5 από τη Ρωσία. Αυτό σημαίνει ότι στον όμιλο της ΑΕΚ μπορεί να υπάρχουν είτε 2 ομάδες από την Τουρκία, είτε 2 από την Ρωσία. Κάθε όμιλος θα έχει 6 ομάδες.

Το enwsi.gr θα σας μεταφέρει LIVE στις 13:00 την κλήρωση των ομίλων του Eurocup, με την ΑΕΚ να μαθαίνει τους πέντε αντιπάλους της.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X