Πρεμιέρα με Λετονία για Σταμάτη

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

stamatis-basketΤη «μπασκετική» του βαλίτσα με εμπειρίες θα συνεχίσει να γεμίζει και πάλι ο Δημήτρης Σταμάτης.

Ο αρχηγός της Εθνικής Εφήβων, μετά την παρουσία του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U19 στο Ηράκλειο Κρήτης, θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών, που λαμβάνει χώρα από σήμερα Τρίτη στο Λινιάνο της Ιταλίας.

Πρεμιέρα, λοιπόν, για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα (5.30 μ.μ.) στο «Πάλα Γκετούρ» απέναντι στη Λετονία, για τον δεύτερο όμιλο της πρώτης φάσης της διοργάνωσης, και τον 19χρονο σούτινγκ γκαρντ να επιθυμεί να ξεκινήσει με το δεξί τις αγωνιστικές του δραστηριότητες  στο Eurobasket.

Ωστόσο επισημαίνεται ότι το έργο που έχει να φέρει σε πέρας η Εθνική δεν είναι εύκολο, καθώς είναι μία νέα ομάδα, με αρκετές απουσίες και με προσθήκες μικρότερων ηλικιακά παικτών που μέχρι πρότινος είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Στόχος της ομάδας είναι να πραγματοποιήσει μια αξιοπρεπή εμφάνιση και να λάβει όσο το δυνατόν υψηλότερη θέση στον βαθμολογικό πίνακα.

Όπως και να έχει για τον Σταμάτη είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις του, να έχει περισσότερες παραστάσεις που θα τον βοηθήσουν στη συνέχεια της καριέρας του.

Άλλωστε φαίνεται πως ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Μάνος Μανουσέλης, υπολογίζει να του δώσει ενεργό ρόλο στο κομμάτι δημιουργίας του παιχνιδιού.

ΕΥΑΝΘΙΑ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X