Τσεκάρει τον Σέρβο επιθετικό Μάντιτς η ΑΕΚ, με τον Μιλοβάνοβιτς να το επιβεβαιώνει

Τσεκάρει τον Σέρβο επιθετικό Μάντιτς η ΑΕΚ, με τον Μιλοβάνοβιτς να το επιβεβαιώνει
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

mandicΟ Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς υποστήριξε στην «Sport Novosti» ότι η ΑΕΚ τσεκάρει παίκτες από την Εθνική νέων της Σερβίας με τον Στάνισα Μάντιτς να είναι ο “εκλεκτός” .

«Η Σερβία είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια στους Νέους. Αν μπορούσα θα έπαιρνα πολλούς παίκτες στην ΑΕΚ, αλλά τουλάχιστον έναν πιστεύω πως μπορούμε να τον πάρουμε. Κοιτάζουμε πολλούς. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω. Θα μιλήσουμε όταν πρέπει, αρκεί να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις», υποστήριξε ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης, ενώ σε ότι αφορά στον Στάνισα Μάντιτς, ο Μιλοβάνοβιτς τόνισε:

«Στο Παγκόσμιο στη Νέα Ζηλανδία επιβεβαιώθηκε αυτό που ήξερα για αυτόν, ότι έχει σπουδαία ποιότητα. Είναι πολύ ταλαντούχος».

Ο Μάντιτς αγωνίζεται στην Τσουκαρίτσκι, με την οποία είχε φέτος 26 συμμετοχές και τρία γκολ, ενώ ήταν βασικός μέλος και της Εθνικής ομάδας της Σερβίας κάτω των 20 ετών που κατέκτησε το παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Για τις κινήσεις που ήδη έχει πραγματοποιήσει η ΑΕΚ τόνισε: «Πάμε καλά, έχουμε αποκτήσει αρκετούς σπουδαίους παίκτες, όπως τον διεθνή με τη Βενεζουέλα Βάργκας, τον Αλγερινό Τζεμπούρ και τον Ισπανό Άρθο. Τώρα είμαστε κοντά στον Τζιοβάνι από τη Φλουμινένσε. Είχαμε πάρει από το χειμώνα τον Σιμόες από τη Μορεϊρένσε και θέλουμε να αποκτήσουμε έναν τερματοφύλακαΟ στόχος είναι το πρωτάθλημα, να μην είμαστε κάτω από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X