Στη Βαρκελώνη για την κλήρωση

Ο Αλεξίου στο enwsi.gr ξεκαθαρίζει τα πάντα για τον Δελημπαλταδάκη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

alexiou Αλέξης Αλεξίου ΑΕΚ μπάσκετ ΕρασιτεχνικήΣε ευρωπαϊκούς ρυθμούς κινούνται από σήμερα στην ΑΕΚ.

Στο μυαλό των διοικούντων της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ βρίσκεται η παρουσία της ομάδας στην διοργάνωση του Eurocup για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Μάλιστα σήμερα το πρωί (Τρίτη, 7/7, 11 π.μ.) αναχωρούν από το Ελευθέριος Βενιζέλος με προορισμό τη Βαρκελώνη ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Αλέξης Αλεξίου, ο Σύμβουλος Μάρκετινγκ και Εμπορικής Ανάπτυξης της ΚΑΕ, Γιάννης Δουβής, ο Διευθυντής Επικοινωνίας και ΜΜΕ, Γιώργος Νικολάου, o IT Μanager, Κωνσταντίνος Ζουρνάς και ο Τιμ Μάνατζερ, Γιώργος Χήνας.

Στην πόλη της Ισπανίας η πενταμελής επιτροπή του συλλόγου θα δώσει αύριο Τετάρτη (4μ.μ.) το παρόν στο μίτινγκ κορυφής των συμμετεχόντων ομάδων, ενώ παράλληλα θα συμμετάσχει και στις εργασίες της Ευρωλίγκας για τη διοργάνωση.

Σημειώνεται ότι η κλήρωση της πρώτης φάσης του Eurocup θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (1 μ.μ.), οπότε και θα γίνουν γνωστοί οι αντίπαλοι της «Βασίλισσας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X