Μπονσού: "O Θεός είναι μαζί σου"

Μπονσού: "O Θεός είναι μαζί σου"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

mensa bonsuΤη πίστη του στο Θεό συνεχίζει να εκφράζει ο Ποπς Μενσά Μπονσού σε όποια ευκαιρία του δοθεί. Ο Βρετανός σέντερ δεν βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο αγωνιστικό προσκήνιο, λόγω του αποκλεισμού του από την ενεργό δράση για δύο χρόνια, μετά από χρήση αμφεταμίνης.

Ωστόσο, οι φίλοι της ΑΕΚ μπορούν να πληροφορηθούν για τις ανησυχίες του πρώην παίκτη της Ένωσης μέσω διαδικτύου. Συγκεκριμένα ο Μπονσού ανέφερε σε φωτογραφία του στο ίντερνετ:

«Δεν είμαι σίγουρος τι μου επιφυλάσσει το μέλλον. Αλλά υπάρχει ένα πράγμα που ξέρω και αυτό είναι η πεποίθησή μου πως ό, τι κι αν μου συμβεί ο Θεός θα με δει να το ξεπερνάω.

Όταν υπάρχει κάτι στη ζωή σου που είναι μεγαλύτερο από ό, τι νομίζεις ότι μπορείς να ξεπεράσεις, ο Θεός μπορεί να σου δώσει την δύναμη να το κάνεις . Όλοι έχουμε μια μαρτυρία που μας υπενθυμίζει ότι ο Θεός δεν θα μας εγκαταλείψει ποτέ σε στιγμές ανάγκης. Έχε εμπιστοσύνη ότι ο Θεός είναι μαζί σου».

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X