Βάργκας: «Στόχος μου με την ΑΕΚ το πρωτάθλημα»

Βάργκας: «Στόχος μου με την ΑΕΚ το πρωτάθλημα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

vargasΜέχρι το 2017 ο Ρόναλντ Βάργκας είναι ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, καθώς ο μεσοεπιθετικός από την Βενεζουέλα ήρθε στην Ελλάδα και… υπέγραψε μέσα σε λίγες ώρες.

Ο 26χρονος από το αεροδρόμιο πήγε στο ΟΑΚΑ και αμέσως τελείωσε την μεταγραφή του με κάθε επισημότητα, βάζοντας υπογραφές στο νέο διετές συμβόλαιο του.

Ο ίδιος μάλιστα οριοθέτησε και τον μεγάλο στόχο. Της ΑΕΚ και τον δικό του. Την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Οι άνθρωποι της ΑΕΚ θέλουν να κερδίσουν τα πάντα και εγώ θέλω να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις τους και να κερδίσω το πρωτάθλημα με τη νέα μου ομάδα» δήλωσε ο Ρόναλντ Βάργκας στο www.aekfc.gr μετά την υπογραφή του διετούς συμβολαίου του με την Ενωση.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που υπέγραψα στην ΑΕΚ, γνωρίζω καλά σε πόσο μεγάλη ομάδα ήρθα και ελπίζω ότι μπορώ να ανταποκριθώ σε αυτό το υψηλό επίπεδο με τους νέους μου συμπαίκτες» είπε ακόμα ο 28χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός.

«Θα κάνω το καλύτερο που μπορώ από την πρώτη στιγμή για να προσαρμοστώ στην ομάδα. Για εμένα είναι ένα νέο περιβάλλον και εγώ είμαι που πρέπει να προσαρμοστώ στα νέα δεδομένα. Θέλω όλα να γίνουν σωστά από την αρχή και πιστεύω ότι όλα θα εξελιχθούν κατά τον καλύτερο τρόπο» είπε ακόμα ο Ρόναλντ Βάργκας και κατέληξε: «Οι άνθρωποι της ΑΕΚ θέλουν να κερδίσουν τα πάντα και εγώ θέλω να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις τους και να βοηθήσω από τη δική μου πλευρά για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Με τη βοήθεια του Θεού ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά για εμάς. Υπόσχομαι στον κόσμο της ομάδας ότι όλοι μαζί, από τη μία πλευρά εκείνοι και από την άλλοι εμείς που είμαστε στην ομάδα θα κάνουμε το παν για νίκες σε κάθε παιχνίδι και για το πρωτάθλημα. Ολοι μαζί θέλουμε να τους κάνουμε ευτυχισμένους και για αυτό θα δουλέψουμε».

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X