Το βιογραφικό του Βάργκας

Ο Βάργκας στην Αθήνα για την ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

vargasΟ Ρόναλντ Αλεχάντρο Βάργκας Αρανγκούρεν γεννήθηκε στο Γουατίρε της πόλης Μιράντα στην Βενεζουέλα, στις 2 Δεκεμβρίου του 1986. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις Aκαδημίες της Καράκας και το 2006 συνέχισε στην πρώτη ομάδα. Μετά από δύο χρόνια πήρε μεταγραφή για την βελγική Μπριζ έναντι ποσού 1,5 εκατ. ευρώ, ποσό ρεκόρ τότε για ποδοσφαιριστή από τη Βενεζουέλα.

Το 2011 μεταπήδησε στην Αντερλεχτ με την οποία αγωνίστηκε επίσης για τρία χρόνια μέχρι το περασμένο καλοκαίρι, οπότε και μεταπήδησε στην τουρκική Μπαλικεσιρσπόρ. Επαιξε 25 ματς και σκόραρε 6 φορές.

Ο «Ρονίτα» έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα Βενεζουέλας με την Καράκας και τρία πρωταθλήματα και ένα Σούπερ Καπ Βελγίου με την Αντερλεχτ. Τη σεζόν 2007-08 αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης του πρωταθλήματος της Βενεζουέλας και το 2008 κορυφαίος παίκτης της χώρας του στο εξωτερικό.

Ο Ρόναλντ Βάργκας, 19 φορές διεθνής με τρία γκολ, ήταν στην 23άδα της Εθνικής Βενεζουέλας στο πρόσφατο Κόπα Αμέρικα και αγωνίστηκε βασικός και στα τρία παιχνίδια της στη διοργάνωση. Εκανε ντεμπούτο με την εθνική ομάδα της χώρας του κόντρα στην Αϊτή τον Φεβρουάριο του 2008 και πέτυχε το πρώτο του γκολ στην ιστορική νίκη της Βενεζουέλας επί της Βραζιλίας με 2-0 τον Ιούνιο της ίδιας χρονιάς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X