O Mάκος στον Παναιτωλικό

Γκολ μετά από δύο χρόνια (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

makos-μακοςΤο μεσημέρι της Παρασκευής παρουσιάστηκε από την ΠΑΕ ο νέος προπονητής του Παναιτωλικού, Λιονέλ Πόντες, και οι συνεργάτες του.

Αυτό, όμως, που ξεχώρισε από την εκδήλωση ήταν η αποκάλυψη του Μάκη Μπελεβώνη για το ποια θα είναι η επόμενη μεταγραφή της ομάδας.

Ο λόγος για τον Γρηγόρη Μάκο, έναν παίκτη που δεν έχει κρύψει πως ήθελε να γυρίσει στη χώρα μας. Έτσι η επιθυμία του πρώην παίκτη της ΑΕΚ θα γίνει πράξη καθώς γυρίσει στην Ελλάδα μετά το πέρασμα του από την κυπριακή Ανόρθωση.

Ο Μάκος αναμένεται να έχει πάει στο Αγρίνιο μέχρι το βράδυ. Οι δύο πλευρές συζήτησαν τις τελευταίες μέρες κατέληξαν σε συμφωνία και πλέον ο 28χρονος θα πάει στην πρωτεύουσα της Αιτωλοακαρνανίας για να διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες και να υπογράψει. Έτσι, αν η μεταγραφή ολοκληρωθεί, ο Παναιτωλικός θα έχει καλύψει το κενό που έμεινε με την αποχώρηση του Γιώργου Φωτάκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X