Ο Βάργκας έγινε... ΑΕΚ από τα πρώτα λεπτά που έφτασε στην Αθήνα (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Ο Βάργκας έγινε... ΑΕΚ από τα πρώτα λεπτά που έφτασε στην Αθήνα (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

vargas2Μπορεί να ήταν εξουθενωμένος από το σχεδόν 24 ωρών ταξίδι. Μπορεί να παρέπεμπε στην τελική κουβέντα με την ΑΕΚ για να μιλήσει ως… κιτρινόμαυρος. Όμως ο Ρόναλντ Βάργκας που έφτασε πριν από λίγο στο Ελ Βενιζέλος ένιωσε αμέσως παίκτης ΑΕΚ. Βλέπετε, μόλις βγήκε από την αίθουσα αφίξεων, πήρε το πρώτο του δώρο, που ήταν ένα μπλουζάκι της Original 21.

Πάντως ο μεσοεπιθετικός από την Βενεζουέλα ήταν λακωνικός στις δηλώσεις του. «Νιώθω πολύ καλά που είμαι εδώ. Προς το παρόν είμαι κουρασμένος από το ταξίδι, θέλω να μιλήσω με τους ανθρώπους της ΑΕΚ για να τελειώσουμε. Έχω την επιλογή να έρθω στην ΑΕΚ που είναι μια ομάδα που σου δίνει κίνητρο για να παίξεις. Θα μιλήσουμε και μετά θα μπορέσουμε να πούμε περισσότερα. Έχω ακούσει πολλά για την ΑΕΚ. Είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και όπως είναι φυσιολογικό έχει φήμη» τόνισε ο Βάργκας. Τον παίκτη υποδέχθηκαν ο τεχνικός διεθυντής της ΠΑΕ Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς αλλά και ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ανδρέας Δημάτος. Ο Βάργκας θα κάνει μια σύντομη στάση στο ξενοδοχείο του προκειμένου να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί λίγο και τις επόμενες ώρες (ή ενδεχομένως και αύριο το πρωί) θα πάει στο ΟΑΚΑ προκειμένου να κάνει την τελική κουβέντα με την ΑΕΚ και να κλείσει και τυπικά η μεταγραφή.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ – ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ENWSI.GR

CI_xNjeVEAE5M6x.jpg:largevargas1

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

[youtube id=”YViKCN8ANbE” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”00QoHTQseZc” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”4gC3Sj2cnFk” width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X