Ο Μωραΐτης «νέος Ζήσης» και η συνταγή που έφερε τον τίτλο το 2002 στο μυαλό της ΑΕΚ

Αυτός είναι ο Μωραΐτης που έκλεισε η ΑΕΚ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

moraitisΗ ΑΕΚ έχει κλείσει την συμφωνία με τον Δημήτρη Μωραΐτη, τον 16χρονο γκαρντ που αποτελεί ότι καλύτερο διαθέτει το ελληνικό μπάσκετ σε αυτή την ηλικία. Για τα… μάτια του δίνει 1 εκατ.ευρώ για να τον κάνει δικό της μέχρι το 2021! Μια μεταγραφή που σίγουρα κάνει αίσθηση σε όσους ξέρουν τα «σπλάχνα» του ελληνικού μπάσκετ.

Η Βασίλισσα το 2000 είχε πάρει από την ΧΑΝΘ τον 17χρονο τότε Νίκο Ζήση, τον έβαλε… στα βαθιά αμέσως, αυτός «κολύμπησε» και η ΑΕΚ δύο χρόνια μετά σήκωνε τίτλο με τον Ζήση και το υπόλοιπο ρόστερ που είχε χαρακτήρα και ταυτότητα στο παρκέ.

Το ίδιο έχει στο μυαλό του ο Μάκης Αγγελόπουλος και τώρα. Η ΑΕΚ θα δώσει βάση πάλι στο ελληνικό στοιχείο (τουλάχιστον 8-10 παίκτες οι Ελληνες), όπως είχε και η τότε ομάδα με πρώτους και καλύτερους τους Ζήση, Ντικούδη, Κακιούζη και Χατζή. Και στόχος είναι η Ενωση να πάρει και έτοιμους Ελληνες έμπειρους, αλλά και να τους… φτιάξει η ίδια ώστε σε λίγα χρόνια να είναι έτοιμοι να φέρουν στην ομάδα επιτυχίες.

Στην ίδια λογική της απόκτησης Μωραΐτη, ήταν και αυτή του 18χρονου πλέι μέικερ Νίκου Δίπλαρου νωρίτερα. Και θα makis aggelopoulosακολουθήσουν και άλλοι. Μεγαλύτεροι σε ηλικία με παραστάσεις και άλλοι νεότεροι με ταλέντο.

Βεβαίως σημαντικό ρόλο παίζουν και οι ξένοι. Η παραμονή του Μαλίκ Χέρστον αλλάζει τα δεδομένα, καθώς αποτελεί έναν από τους πιο ποιοτικούς παίκτες που ήρθαν ποτέ στην Ελλάδα. Εξαιρετικός παίκτης που μπορεί να δώσει πολλά και ο Κάρτερ, αλλά θα υπάρχει και συνέχεια.

Ηδη έχει αποφασιστεί να έρθει πιθανότατα Αμερικάνος σέντερ με αθλητικές ικανότητες και ένα 4αρι που θα κάνει την διαφορά με εμπειρία από την Ευρώπη.

Χρόνος υπάρχει, αλλά ο Αγγελόπουλος θέλει να κλείσουν άμεσα οι σημαντικές υποθέσεις παικτών και σας είχε πει ο Ντράγκαν Σάκοτα ότι θέλει το 80% του ρόστερ στην προετοιμασία που αρχίζει στις 24 Αυγούστου.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

 

 

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X