Η Βασίλισσα μετά από 8 χρόνια στην Ευρώπη με σφραγίδα Αγγελόπουλου

Η πληρότητα και οι επιλογές σε κάθε θέση «γεννούν» προσδοκίες για τελικό!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

herston-wilbekin-sakota-χερστον-ουιλμπεκιν-σακοταΗταν Νοέμβριος του 2007. Η ΑΕΚ του Βαγγέλη Αγγέλου και του Δημήτρη Δρόσου παίζει με την γαλλική Σολέ για το Eurocup και αποκλειόταν με δύο «βαριά ήττα (78-55 εκτός μετά τη νίκη 91-82 στο ΟΑΚΑ).

Εκτοτε δεν έπαιξε ποτέ στην Ευρώπη. Και πώς να παίξει… Η ΑΕΚ έχασε τον τίτλο της πρωταγωνίστριας στο ελληνικό μπάσκετ, υποβιβάστηκε στην Α2, πήγε στην Β’ εθνική και έκανε την μεγάλη επιστροφή στην Α1 πέρυσι.

Μπορεί να μην κατάφερε αγωνιστικά η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα να κερδίσει το «εισιτήριο» για το Eurocup («εγκλιμάτισε» στα εκτός έδρας ματς μ τον Αρη), αλλά ο Μάκης Αγγελόπουλος με το project του έπεισε την Euroleague και τον Ζόρντι Μπερτομέου.

Η ΑΕΚ από χθες και επίσημα είναι πίσω στην Ευρώπη, στο σπίτι της, εκεί που έγραψε ιστορία. Εκεί που κατέκτησε δύο Ευρωπαϊκά το 1968 και το 2000 και μετά διακρίσεις.

Το σημαντικό είναι ότι η ΑΕΚ θα παίξει στο Eurocup, ως πρωταγωνίστρια αυτή την φορά. Όχι ως κομπάρσος, διότι ο aggelopoulosΑγγελόπουλος έχει μεγαλόπνοα σχέδια για τη νέα σεζόν και τα επόμενα χρόνια.

Στις 9 Ιουλίου η ΑΕΚ θα μάθει τον όμιλο της και τους πέντε αντιπάλους της και λογικά θα είναι στους αδύναμους μετά την 8ετή απουσία της. Όμως επιστρέφει για τα καλά σε Ελλάδα και Ευρώπη και η στελέχωση του ρόστερ της θα αποδείξει ότι θα έχει και υψηλές βλέψεις, καθώς οι απαιτήσεις μεγαλώνουν με τα δύο ματς κάθε εβδομάδα και τα συνεχή ταξίδια.

Όμως, η ΑΕΚ είναι Βασίλισσα και ως… Βασίλισσα την θέλει από εδώ και πέρα ο Αγγελόπουλος, ο «αρχιτέκτονας» της.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X