Χρίστηκε νέος αρχηγός της ΑΕΚ ο Σάκοτα

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÓÁÊÏÔÁ  ÁÅÊ - ÐÁÏÊ SAKOTA  AEK - PAOK (BASKET LEAGUE 2014-2015)Δίχως να έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ, δίχως να έχουμε ακόμη μεταγραφές Ελλήνων και ξένων παικτών (πλην Κάρτερ) και δίχως να έχει αρχίσει η προετοιμασία… γνωρίζουμε ήδη τον νέο αρχηγό της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με το site της ΚΑΕ ΑΕΚ, ο Ντούσαν Σάκοτα στις δηλώσεις του για την ευρωπαϊκή επιστροφή της ΑΕΚ πήρε τον τίτλο του «αρχηγού» της Βασίλισσας. Ο 29χρονος σμολ φόργουορντ της ΑΕΚ ξεκίνησε την καριέρα του από την Ενωση, ενώ εν συνεχεία έφυγε για να επιστρέψει πέρυσι όταν η ομάδα ανέβηκε στην Α1.

Να θυμίσουμε ότι την περσινή χρονιά η ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του γιου του Ντράγκαν Σάκοτα μέχρι το 2017. Ετσι, η αρχηγία της ΑΕΚ μετά τον Μιχάλη Πολυτάρχου που έμεινε με την Ενωση στην Β’ εθνική, την Α2 και την Α1 και συνέβαλλε τα μέγιστα για την επιστροφή, περνά στα χέρια του Ντούσαν Σάκοτα.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X