Γκολ, ρεκόρ και σύγκριση με Ντόνοβαν για τον Νέμεθ! (VIDEO)

Γκολ, ρεκόρ και σύγκριση με Ντόνοβαν για τον Νέμεθ! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

nemethΟ Κρίστιαν Νέμεθ σκόραρε ξανά στο MLS και πέτυχε ένα μοναδικό ρεκόρ, καθώς έγινε ο πρώτος παίκτης στα 20 χρόνια της επαγγελματικής λίγκας στην Αμερική που στις πρώτες του 7 τελικές προσπάθειες εντός στόχου, πετυχαίνει ισάριθμα γκολ! Δηλαδή, κάθε προσπάθεια του πρώην παίκτη της ΑΕΚ που κατέληξε στην αντίπαλη εστία ως τώρα, έγινε γκολ.

Ο Ούγγρος συνέβαλε στη νίκη του Κάνσας επί του Κολοράντο με 2-0 και μετά το ματς ενημερώθηκε από τον ρεπόρτερ για το επίτευγμά του. Ωστόσο στάθηκε περισσότερο στην ομάδα:

“Χαίρομαι γι’ αυτό, είναι θετικό. Όμως χαίρομαι περισσότερο για την ομάδα, πάνω απ’ όλα είναι το σύνολο και χαίρομαι που βοηθάω με τα γκολ μου”.

Ο προπονητής του Κολοράντο, Πάμπλο Μαστροένι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Νέμεθ:

“Αν αφήσεις τον Νέμεθ ελεύθερο για ένα μέτρο, τότε θα σκοράρει. Δεν είναι από τους παίκτες που παίζουν καλά για 90 λεπτά, αλλά του χρειάζεται μια στιγμή για να βρει τη λύση. Μου θυμίζει τον Λάντον Ντόνοβαν. Έχει την ικανότητα να στέλνει τη μπάλα στη γωνία με δύναμη. Είναι δυναμικά τα τελειώματά του και πολύ αποτελεσματικά”.

Δείτε ΕΔΩ το γκολ του Ούγγρου φορ.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΙΡΗΣ  

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X