Το υποθετικό πρόβλημα του Βάρας

Οι καλύτερες στιγμές του Χάβι Βάρας (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

VARASΟ Χάβι Βάρας ενδιαφέρει τη Λας Πάλμας ενόψει της νέας σεζόν στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, αλλά ένα νέο δημοσίευμα πάει το θέμα ένα… βήμα πιο πέρα. Το tintaamarilla που επικεντρώνεται στο ρεπορτάζ της συγκεκριμένης ομάδας, αναφέρει πως η επόμενη σεζόν θα ξεκινήσει με ένα… υποθετικό πρόβλημα για τους νησιώτες. Συγκεκριμένα, αν αποκτηθεί ο Χάβι Βάρας, δεν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας σεζόν καθώς είναι τιμωρημένος. Ο Βάρας αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τη Βαγιαδολίδ στις 13 Ιουνίου στο 0-0 με τη Λας Πάλμας στα Κανάρια. Ο Ισπανός αποβλήθηκε στο 89′ με δεύτερη κίτρινη κι έτσι δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στην “αυλαία” της επόμενης περιόδου.

Φυσικά το συγκεκριμένο πρόβλημα όπως λένε οι… βιαστικοί Ισπανοί, είναι 100% υποθετικό, μιας και ο παίκτης εξετάζει τις προτάσεις που έχει και δεν έχει υπογράψει πουθενά.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΙΡΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X