Σκόραρε ο Σκόκο στο ανεπίσημο ντεμπούτο του Μπερνάρντι στον πάγκο της Νιούελς

Σκόραρε πάλι ο Σκόκο (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

scoccoΓια μια ακόμα φορά, έστω και σε φιλική αναμέτρηση, ο Νάτσο Σκόκο απέδειξε στον Λούκας Μπερνάρντι και στους φίλους της Νιούελς πόσο απαραίτητος είναι για την ομάδα. Στο πρώτο ματς πριν την επανέναρξη της σεζόν στην Αργεντινή και συγκεκριμένα στην ανεπίσημη πρεμιέρα του Μπερνάρντι στον πάγκο, ο Σκόκο κατάφερε και πάλι να ξεχωρίσει τόσο με το γκολ που πέτυχε στο 10ο λεπτό και άνοιξε το σκορ απέναντι στην Ατλέτικο Ραφαέλα, όσο και με τη γενικότερη απόδοσή του.

Ο Αργεντινός επιθετικός πήρε την ασίστ από τον Ντάνιελ Μαντσίνι και δεν έχασε ευκαιρία να κάνει τη …δουλειά του. Να στείλει δηλαδή τη μπάλα στα δίχτυα της αντίπαλης εστίας. Η αναμέτρηση διήρκησε μόλις 70 λεπτά και στη συνέχεια οι δύο ομάδες επαιξαν ένα ακόμα φιλικό ίσης χρονικής διάρκειας με τους προπονητές να κάνουν πολλές αλλαγές και να δοκιμάζουν όσους παίκτες είχαν στη διάθεσή τους.

Αυτά ήταν τα πρώτα ματς, έστω και μικρότερης διάρκειας, του Μπερνάρντι στον πάγκο της Νιούελς, προκειμένου να βγάλει τα συμπεράσματά του για την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του.

MANΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X