Φουλάρει ο Ολυμπιακός για Ζήση

Φουλάρει ο Ολυμπιακός για Ζήση
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

zisisΗ ΑΕΚ έκανε κρούση στον Νίκο Ζήση, αλλά φαίνεται ότι τόσο αυτή όσο και η πρόταση δεν αρκούν για να τον φέρουν πίσω. Ο Ολυμπιακός αφού έχασε τον Κώστα Σλούκα (πάει στη Φενέρ με 3 εκατ.ευρώ για 3ετές συμβόλαιο), βάζει τα μεγάλα μέσα για να πάρει τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ.

Δεδομένα μπορεί να του προσφέρει 500.000 ευρώ ετησίως (και παραπάνω) και να τον ικανοποιήσει με συγκεκριμένο ρόλο στο παρκέ, ενώ σημαντικό ρόλο παίζει η παρουσία των Σφαιρόπουλου και Σπανούλη στην ομάδα και αρκετών διεθνών.

Φαίνεται ότι το περιβάλλον που υπάρχει στον Ολυμπιακό… ψήνει τον Ζήση για να γυρίσει μετά από πολλά χρόνια στην Ελλάδα. Την ίδια ώρα ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θέλει τον Ζήση στην περιφέρεια της Φενέρ και θα κάνει καλή πρόταση για να τον έχει στο πλάι του Σλούκα.

Οπως όλα δείχνουν τώρα η ΑΕΚ δεν μπορεί να ακολουθήσει τόσο τον Ολυμπιακό, όσο και την Φενέρ στα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης Ζήση.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X