Ο BJ Kαρνταρέλι με τα 7 τρίποντα και τους 25 πόντους

Ο BJ Kαρνταρέλι με τα 7 τρίποντα και τους 25 πόντους
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

cardarelli20150625-1Οι παίκτες που δοκιμάζονται από την ΑΕΚ έδωσαν σήμερα ένα πολύ δυνατό φιλικό με τη Southern New Hampshire και ηττήθηκαν με μεγάλο σκορ (112-69). Ωστόσο, αυτός που ξεχώρισε στο ματς δεν ήταν άλλος από τον BJ Καρνταρέλι, ο οποίος σκόραρε επτά τρίποντα και είχε συνολικά 25 πόντους στο διάστημα που έπαιξε κόντρα στην Ενωση.

Ο δίμετρος φόργουορντ γεννημένος στο Κονέκτικατ των ΗΠΑ έδειξε από νωρίς το ταλέντο του και είναι από τους πρωταγωνιστές της ομάδας του και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην κατηγορία που παίζει (2015 NCAA East Region Most Outstanding Player), ενώ μαζί με ακόμη δύο παίκτες ξεκίνησε βασικός και στα 32 ματς του πρωταθλήματος.

Τώρα αν ο νεαρός που έκανε… πάρτι σήμερα στο Αμερικάνικο Κολλέγιο απασχολήσει την ΑΕΚ και ενδιαφερούν οι «κιτρινόμαυροι» για την περίπτωση του είναι… άγνωστο.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X