Γκάλο: "Είμαι ευτυχισμένος που θα αγωνιστώ στην ΑΕΚ"

Γκάλο: "Είμαι ευτυχισμένος που θα αγωνιστώ στην ΑΕΚ"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

galoΟ Ροντρίγκο Γκάλο αναφέρθηκε στη μεταγραφή του στην ΑΕΚ, το σύντομο, αλλά επιτυχημένο πέρασμα από την Πάσος Φερέιρα, αλλά και την Εθνική Βραζιλίας. Ο νέος ποδοσφαιριστής της Ένωσης, που βρίσκεται κοντά στην οικογένειά του στο Ρίο Μπράνκο του Άκρε, έδωσε συνέντευξη στη Globo Esporte της πατρίδας του.

Για την επιστροφή στην Ελλάδα:

«Είχα μια πολύ καλή χρονιά στην Ελλάδα με τον Παναιτωλικό. Ήμουν ευτυχισμένος στην Ελλάδα, όπως είμαι και τώρα που θα επιστρέψω για να αγωνιστώ εκεί με την ΑΕΚ. Θέλω να κάνω μια καλή προετοιμασία, κάτι που δεν συνέβη πέρυσι, ώστε να έχω καλή φυσική κατάσταση και να μείνω μακριά από τραυματισμούς. Έχω στόχο να βοηθήσω την ΑΕΚ και μαζί με τους συμπαίκτες μου να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας. Με όλο τον σεβασμό στην Πάσος Φερέιρα, αλλά η παρουσία μου εκεί ήταν για μένα ένα σκαλοπάτι που ήθελα να με οδηγήσει σε μια μεγαλύτερη ομάδα, με καλύτερο συμβόλαιο και συνθήκες εργασίας, κι αυτό έγινε».

Για την Εθνική Βραζιλίας και τις πιθανότητες να κληθεί εκεί:

«Το όνομά μου είχε συζητηθεί για την Εθνική στο ξεκίνημα της καριέρας μου, όταν ήμουν στην Αβαϊ. Από τότε έχουν περάσει αρκετά χρόνια, οπότε δεν το έχω πια στο μυαλό μου. Οι πιθανότητες για κάτι τέτοιο είναι ελάχιστες. Άλλωστε στη Βραζιλία υπάρχει η προκατάληψη πως όταν ένας παίκτης πλησιάζει τα 30, δεν είναι πια τόσο χρήσιμος».

ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΙΡΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X