Μπουτσουρής: "Να φτιάξουμε βάση για το μέλλον"

Μπουτσουρής: "Να φτιάξουμε βάση για το μέλλον"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

boutsourisΟ Νίκος Μπουτσουρής στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της ΑΕΚ, μίλησε στην «Ώρα των Σπορ» για το έργο που αναλαμβάνει.

«Είναι δύσκολο το έργο που έχουμε αναλάβει και ειδικότερα η περσινή κατάσταση κάνει τα πράγματα πιο δύσκολα όσον αφορά τη συγκρότηση της ομάδας. Η ομάδα πρέπει από δω και πέρα να φανεί συνεπής και να δώσει τις απαραίτητες εγγυήσεις. Να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη με τους παίκτες και να φτιάξει ξανά το όνομα της στον χώρο. Οι επιλογές υπάρχουν, το θέμα είναι να πείσουμε τους αθλητές που θέλουμε να έρθουν στην ΑΕΚ. Ουσιαστικά ξεκινάμε από την αρχή για να “χτίσουμε” μια ομάδα. Δεν με τρομάζει αυτό, αυτό που έχω εισπράξει από την διοίκηση και την κουβέντα μας με τον κ. Αλεξίου είναι πως θα στηριχτεί το τμήμα.  Δεν τίθεται θέμα για την αξία και το όνομα της ΑΕΚ. Αυτά είναι αυτονόητα και το μέγεθος της ομάδας είναι πολύ μεγάλο. Έχουμε όμως πολύ δρόμο ακόμα για να μπορέσουμε να φτιάξουμε την ομάδα και να πούμε αναλυτικά για τους στόχους.

Αν καταφέρουμε να πάρουμε τις πρώτες μας επιλογές, σίγουρα τότε θα είναι μια ομάδα ανταγωνιστική. Το μπάτζετ που έχουμε διαθέσιμο είναι τέτοιο που μας επιτρέπει να διεκδικήσουμε την άνοδο. Θα είμαστε από τα φαβορί αλλά όπως είπα αυτό εφόσον καταφέρουμε να αποκτήσουμε τους παίκτες που θέλουμε. Έχουμε μιλήσει με αθλητές, έχουν επιφυλάξεις, είναι λογικό αλλά θα προσπαθήσουμε να τους πείσουμε. Νομίζω ότι αυτή η χρονιά είναι χρονιά ανασύνταξης, οργάνωσης και επανεκκίνησης. Πρέπει να μπουν οι βάσεις ούτως ώστε όταν η ΑΕΚ επιστρέψει στην Α1 να μην ξανασυμβεί αυτό που βιώνει τα τελευταία χρόνια. Θα θέλαμε να στήσουμε την ομάδα σε πιο σταθερό έδαφος. Δημιουργώντας έναν κορμό αθλητών που θα είναι στην ΑΕΚ χρόνια και θα έχουν μια εξέλιξη για τα επόμενα χρόνια.

Για τον Σταύρο Κατσανεβάκη

«Είναι θετικός ο Κατσανεβάκης για να παραμείνει. Έχω μιλήσει μαζί του και εφόσον όλα πάνε καλά θα είναι σημαντικό να έχουμε στην ομάδα έναν αθλητή σαν τον Σταύρο. Το θέμα του Ανδρεάδη θα το δούμε, θα μιλήσουμε, είναι άλλης κατηγορίας παίκτης. Μπορεί να τον ενδιαφέρει μπορεί όχι. Αν θέλει εννοείται ότι είναι ευπρόσδεκτος να παραμείνει. Με Κατσανεβάκη και Ανδρεάδη θα έχουμε το πιο δυνατό δίδυμο Κεντρικών.

Αν δεν μπορεί να λυθεί η επόμενη ημέρα, είναι άτοπο να εξασφαλίσουμε την άνοδο. Καλύτερα να γίνει ένας άλλος σχεδιασμός. Όπως και να’ χει το πλάνο μας  θα περιέχει σίγουρα κάποια νέα παιδιά που θα αποτελέσουν το μέλλον της ΑΕΚ. Αναγνωρίζω την δυσκολία στο γηπεδικό. Ξέρω πως είναι να μην έχεις γήπεδο και να ζητάς από δω και από κει.  Να φέρουμε κάποια παιδιά που δεν θα παίξουν για μια χρονιά και μετά θα φύγουν. Να μπορέσουν να μείνουν για κάποια χρόνια και αυτά τα παιδιά να αποτελέσουν την βάση της ΑΕΚ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X