Ο Δημοσθένους θέλει να μείνει στην ΑΕΚ

Δημοσθένους: «Θα παραμιλάω για αρκετό καιρό για το παιχνίδι με το Διομήδη»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

dimosthenousΗ ΑΕΚ σιγά – σιγά στελεχώνει το ρόστερ της νέας σεζόν και ειδικά με την παραμονή του Γιάννη Αρβανίτη, γίνεται προσπάθεια να κλείσουν οι περισσότερες υποθέσεις αθλητών που ενδιαφέρουν την Ενωση.

Μία εξ’ αυτών και η περίπτωση του Βασίλη Δημοσθένους που θέλει να παραμείνει στην ΑΕΚ.

Ο έφορος Κώστας Σταματιάδης μέσω του Facebook έδωσε το δικό του στίγμα για την μεταγραφική πολιτική της ΑΕΚ αναφέροντας «Ανανέωσαν λοιπόν ο ΓΙΑΝΝΗΣ και ο ΣΤΕΛΙΟΣ . Για ενδέκατη χρονια ο ΓΙΑΝΝΗΣ, για έβδομη ο ΣΤΕΛΙΟΣ , για μένα το καλύτερο τεχνικό δίδυμο στην Ελλάδα . Και πώς να φύγουν , πώς να αφήσουν την καινούργια πρόκληση της νέας ομάδας , τους νέους “μάγκες ” . Και ο ΒΑΣΙΛΗΣ θέλει να μεινει . Ένα παιδι που ερχόταν κάθε Παρασκευη ή κάθε Τριτη απο την Κυπρο να παίξει και να φύγει . Και όμως δέθηκε τόσο πολυ που θέλει να μεινει . Και να ξαναέρχεται να παίζει και να φεύγει , δεν τον νοιάζει . Αρκεί να ειναι στην Αεκαρα . Έχουν δρόμο οι μεταγραφές ακόμα και η ΑΕΚ θα κανει αυτο που πρεπει. Δεν ειναι δρόμος ταχύτητας , ειναι δρόμος αντοχής και η αντοχή θέλει υπομονη . Και για μας η υπομονη ειναι τρόπος ζωής».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X