Δεδομένη θεωρείται η μεταγραφή του Βάργκας και στην ΑΕΚ τον περιμένουν στην Αθήνα

Βάργκας: "Θέλω διάκριση με την Εθνική"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

vargasΑπό την στιγμή που έγινε γνωστή η οριστική συμφωνία της ΑΕΚ με τον Ρόναλντ Βάργκας πέρασαν πολλές εβδομάδες. Και η αγωνία του κόσμου για την σπουδαία αυτή προσθήκη μεγάλωνε.

Το enwsi.gr σας έχει ενημερώσει εδώ και μέρες ότι ο Βενεζουελάνος μέσος πρέπει να θεωρείται παίκτης της ΑΕΚ. Μπορεί να μην έχουμε δει ανακοινώσεις, αλλά είναι κάτι που θεωρείται τυπική διαδικασία.

Ο Βάργκας μέχρι και προχθές είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της χώρας του, η οποία εν τέλει δεν κατάφερε να προχωρήσει στο Κόπα Αμέρικα. Πλέον έχει ανοίξει ο  δρόμος για την έλευση του στην χώρα μας.

Η ΑΕΚ έχει επαφές με τον ποδοσφαιριστή και την πλευρά του. Δεν υπάρχει καμία ανησυχία για την έκβαση της υπόθεσης, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί προς το τέλος της εβδομάδας. Οι κιτρινόμαυροι περιμένουν τον ποδοσφαιριστή για να κλείσει και τυπικά η μεταγραφή και να τον ανακοινώσουν με κάθε επισημότητα.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X