Η αλήθεια για Τζιμπούρ και Στικούδη

Η αλήθεια για Τζιμπούρ και Στικούδη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

djebΤο «δράμα» ενός επώνυμου, τραγουδιστή, ποδοσφαιριστή, τηλεπαρουσιαστή, είναι με το παραμικρό και χωρίς αφορμή πραγματική να τον παρουσιάζουν ζευγαρωμένο. Ότι συνδέθηκε ερωτικά με κάποια, πολύ περισσότερο όταν και το άλλο πρόσωπο, και η «κάποια» δεν είναι κάποια αλλά κι εκείνη επώνυμη. Τότε είναι που ένα τυχαίο περιστατικό, ένα «αθώο» γεγονός αρκεί για να στηθεί το σενάριο ενός love story.

Πριν από δύο χρόνια είχαν αναστατώσει την καλλιτέχνιδα Κατερίνα Στικούδη κάποια μήντια, όταν την ήθελαν μαζύ με τον Ραφίκ Τζιμπούρ. Δεν αποκλείεται, με την επιστροφή του Αλγερινού ποδοσφαιριστή στο ελληνικό πρωτάθλημα, με τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ, να βρεθεί στη θέση της τραγουδίστριας, κάποια άλλη επώνυμη. Να της χρεώσουν, δηλαδή, και σ’ αυτήν μια ανύπαρκτη σχέση με τον 31χρονο γεννηθέντα στη Γαλλία ποδοσφαιριστή.

Τι, όμως, είχε συμβεί τότε με τον Τζιμπούρ και την Κατερίνα Στικούδη. Το κορίτσι είχε ειδύλιο μ’ άλλον, όπως και ο Τζιμπούρ με μια ψευτοπαρουσιάστρια του Αντένα. Συναντήθηκαν, λέει, σε μια τράπεζα, άγνωστοι μεταξύ τους μέχρι τότε, και η Στικούδη ανέβασε μια φωτογραφία τους στον προσωπικό της λογαριασμό. Άλλο που δεν ήθελαν οι παπαράτσι.

Τροφή στα κουτσομπολιά έδινε και ο Τζιμπούρ που έτρεχε στην επαρχία, όπου τραγουδούσε η Στικούδη, όπως κάνανε οι δυο τους εξόδους για καφέ και επισκέψεις σε καζίνο, όπου είναι η αδυναμία του Αλγερινού.

Πηγή: apodytiriakias.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X