Κερδίζει πόντους ο Χάβι Βάρας, αλλά μένει και ο Κούτσιακ στις σκέψεις για τον «άσο»

Κερδίζει πόντους ο Χάβι Βάρας, αλλά μένει και ο Κούτσιακ στις σκέψεις για τον «άσο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Javi Varas1-χαβι βαραςΕίναι φανερό το τελευταίο διάστημα, πως στην ΑΕΚ επιχειρούν να κλείσουν κάποιες βασικές εκκρεμότητες στη «ραχοκοκαλιά» της ομάδας και ιδιαίτερα στις θέσεις της άμυνας. Η επιλογή για τη θέση του τερματοφύλακα είναι κομβική και στην Ενωση ψάχνουν κάποιον άσο που θα μπορεί να κάνει τη διαφορά. Τις τελευταίες μέρες φαίνεται πως το δίδυμο που έχουν ξεχωρίσει στην ΑΕΚ για τον «άσο», περιλαμβάνει τους Χάβι Βάρας και Ντούσαν Κούτσιακ.

Ο Χάβι Βάρας είναι ένας τερματοφύλακας που αρέσει πολύ. Δικαιολογημένα, καθώς ο 33χρονος πορτιέρε ήταν για χρόνια βασικός στη Σεβίλλη. Η νύχτα που σταμάτησε μόνος του τον Μέσι και τη μεγάλη Μπαρτσελόνα αποτελεί αναμφίβολα «παράσημο», αλλά συνολικά είναι τερματοφύλακας με σπουδαίες ικανότητες. Από τη στιγμή που δεν κέρδισε την άνοδο με τη Βαγιαδολίδ δείχνει τάσεις φυγής και η ΑΕΚ προσπαθεί να εκμεταλλευθεί την κατάσταση, όντας σε ανοιχτή γραμμή με τον ατζέντη του Ισπανού γκολκίπερ.

Ωστόσο, στο μυαλό των «κιτρινόμαυρων» υπευθύνων στριφογυρίζει και η προοπτική του Ντούσαν Κούτσιακ. Ο 30χρονος Σλοβάκος τερματοφύλακας έχει στοιχεία που αρέσουν στο παιχνίδι του. Είναι ψηλός, δυνατός, με καλά αντανακλαστικά, ξέρει να γεμίζει την εστία και έχει συνεχόμενες ολοκληρωμένες σεζόν με πολλά παιχνίδια σε όποια ομάδα αγωνίστηκε. Εσχάτως φαίνεται πως είναι στην πόρτα της εξόδου από τη Λέγκια Βαρσοβίας και αν αυτό μπορεί να γίνει δίχως μεγάλο ποσό, η ΑΕΚ θα μπει στην υπόθεση.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X