Μεγάλος στόχος για την ΑΕΚ μεσοεπιθετικά παραμένει ο Ντιέγκο Μπουονανότε

Μεγάλος στόχος για την ΑΕΚ μεσοεπιθετικά παραμένει ο Ντιέγκο Μπουονανότε
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

buonanotte-μπουονανοτεΟι κινήσεις της ΑΕΚ για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής έχει φανεί εξ αρχής πως αφορούν παίκτες υψηλού επιπέδου. Ο Ρόναλντ Βάργκας έδειξε στο Κόπα Αμέρικα ποιες είναι οι δυνατότητες του, ο Ράφικ Τζιμπούρ έχει αποδείξει τα διαπιστευτήρια του. Στην Ενωση έχουν ως προτεραιότητα 1-2 προσθήκες ακόμα μεσοεπιθετικά και ο μεγάλος στόχος είναι ο παίκτης που σας έχει αποκαλύψει το enwsi.gr, ο σούπερ Ντιέγκο Μπουονανότε.

Στην ΑΕΚ γνώριζαν από την πρώτη στιγμή που μπήκαν στην υπόθεση του «μικρού μάγου», πως τα πράγματα δεν θα ήταν εύκολα. Ο Μπουονανότε δεσμεύεται για ακόμα δύο χρόνια με τη Γρανάδα και ακόμα δεν έχει βρεθεί φόρμουλα απελευθέρωσης. Κάτι που θεωρείται πολύ πιθανό πάντως, καθώς ούτε ο 27χρονος άσος είναι ικανοποιημένος από τις συνθήκες, παρά τη νέα αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ισπανικής ομάδας (κάτι που αφήνει πάντα πιθανότητες για άλλη αξιολόγηση).

Βέβαια, ακόμα και αν μείνει ελεύθερος ο Μπουονανότε είναι δεδομένο πως η ΑΕΚ δεν πρόκειται να «παίξει» μόνη της. Ενας παίκτης με τα χαρακτηριστικά, την ποιότητα και τα χαρίσματα του Αργεντινού σταρ δεν περνά απαρατήρητος. Υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες της πατρίδας του, από την Ο Χίγκινς της Χιλής, αλλά η ΑΕΚ του δίνει την ευρωπαϊκή προοπτική και το θέλγητρο της διεκδίκησης τίτλων, που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X