«Η ΑΕΚ ξέρει να ψωνίζει στις μεταγραφές»

Το ΑΕΚ - Ποσειδώνας θα είναι ένας αγώνας-γιορτή
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek handball (2)Ο Αλέξανδρος Δούγιας είναι η πρώτη μεταγραφή της ΑΕΚ για αυτό το καλοκαίρι στο τμήμα χάντμπολ και ο άνθρωπος που τον έφερε στην ομάδα τόνισε ότι η Ενωση είναι έτοιμη αν χρειαστεί να αντικαταστήσει και όλο το ρόστερ. Δείγμα ότι ξέρει να ψωνίζει, όπως απέδειξε και πέρυσι το καλοκαίρι.

Ο έφορος του τμήματος Κώστας Σταματιάδης μέσω του Facebook έγραψε για τον Δούγια και την πολιτική της ΑΕΚ στις μεταγραφές.

«Πρώτη μεταγραφική κίνηση λοιπόν , ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ . Τον θεωρώ εξαιρετική περίπτωση , όπως θεωρούσα τον ΔΙΟΝΥΣΗ πριν πέντε χρονια , όταν τον πήραμε απο την Α2 . Είχα πει πριν μερικές μερες οτι η ΑΕΚ στο χαντμπολ και όλη την ομάδα να χρειαστεί να αντικαταστήσει , θα το κανει. Γιατι ξέρει να ψωνίζει , ξέρει να επιλέγει . Όσο εχει ΜΠΑΚΑΟΥΚΑ , όσο εχει Αρβανιτη , όσο εχει ΦΑΝΗ και ΓΙΩΡΓΟ , έστω και απο άλλο πόστο , θα το κανει . Όσο εχει ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ στήριξη απο τον κοσμο , θα το κανει . Και ας τάζουν οι άλλοι την μάνα τους και τον πατέρα τους . Θα το κανει , γιατι εχει καρδιά , γιατι εχει ψυχή , γιατι εχει μαγκιά . Και ολα αυτα ειναι διαχρονικά , περνάνε μέσα στο πετσί οποιου έρθει σε αυτη την ομάδα . Καλοριζικος Αλέξανδρε».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X