Από υποψήφιος της ΑΕΚ στον πάγκο της Φιορεντίνα

Από υποψήφιος της ΑΕΚ στον πάγκο της Φιορεντίνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

CALCIO: MILAN; ATTESA PER DECISIONE ANCELOTTI, MA PRONTE ALTERNATIVEΤον Οκτώβριο του 2010 η ΑΕΚ έψαχνε προπονητή όταν ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αποχώρησε για 3η φορά από τον πάγκο της Ενωσης.

Ένα από τα μεγάλα φαβορί για να αναλάβει την θέση του προπονητή ήταν ο Πάολο Σόουζα που ήταν εκ των βασικών υποψηφίων για την διοίκηση Αδαμίδη.

Ο Πορτογάλος τελικά δεν ήρθε, επιλέχθηκε ο Μανόλο Χιμενεθ, αλλά ο Σόουζα τελικά φαίνεται ότι εξελίχθηκε στην προπονητική. Αποτέλεσμα σήμερα 5,5 χρονια μετά να είναι πια προπονητής στην Φιορεντίνα.

Η Φιορεντίνα, το απόγευμα της Κυριακής, ανακοίνωσε την πολυαναμενόμενη συμφωνία της με τον Πάουλο Σόουζα, που θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας από τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Μετά το «διαζύγιο» με τον Βιντσέντσο Μοντέλα, οι «βιόλα» ξεκίνησαν τις διαπραγματεύσεις με τον πρώην τεχνικό της Βασιλείας. Παρότι η υπόθεση έμοιαζε εύκολη, παρουσιάστηκαν αρκετά εμπόδια, τα οποία εν τέλει ξεπεράστηκαν. Ο Σόουζα αναμένεται να βρεθεί την Δευτέρα στην Φλωρεντία ώστε ρυθμιστούν τα διαδικαστικά θέματα της συμφωνίας των δύο πλευρών κι εν συνεχεία να παρουσιαστεί και επίσημα.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X