Crash test του enwsi.gr με Κούτσιακ και Βάρας για τον "άσο" στην ΑΕΚ

Crash test του enwsi.gr με Κούτσιακ και Βάρας για τον "άσο" στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kuciak1H AEK αναζητά έναν πεπειραμένο τερματοφύλακα που θα πλαισιώσει τους ήδη υπάρχοντες και τα ονόματα των Ντούσαν Κούτσιακ και Χάβι Βάρας βρίσκονται στη λίστα της. Το enwsi.gr αναζήτησε και βρήκε για εσάς τα χαρακτηριστικά των δύο τερματοφυλάκων μέσω της αγαπημένης ποδοσφαιρικής μηχανής του Football Manager. Αναμφίβολα πρόκειται για μια βάση δεδομένων που χρησιμοποιούν παγκοσμίως χιλιάδες σκάουτερ και γενικότερα άνθρωποι του ποδοσφαίρου, λόγω της υψηλής αξιοπιστίας της.

Διαπιστωμένα πρόκειται για δύο ικανότατους τερματοφύλακες, με ποιότητα και πείρα, αλλά ας δούμε όμως κάποια λεπτομερή χαρακτηριστικά τους με τη βοήθεια του FM. O 30χρονος Ντούσαν Κούτσιακ είναι πολύ αλτικός και ελέγχει με υψηλή αποτελεσματικότητα τον εναέριο χώρο της περιοχής του. Προκαλεί ασφάλεια στους συμπαίκτες του και έχει σταθερότητα στην απόδοσή του. Ικανοποιητικά είναι επίσης τα αντανακλαστικά και η συγκέντρωσή του στο παιχνίδι. Στα αρνητικά του Σλοβάκου συγκαταλέγεται ο έλεγχος της μπάλας με τα πόδια και κατ’ επέκταση η τεχνική του κατάρτιση. Υστερεί στην ταχύτητα και γενικότερα δεν θεωρείται ευκίνητος.

varas1Αυτό είναι ένα από τα προτερήματα του 32χρονου Χάβι Βάρας. O γκολκίπερ που ήταν βασικός με τη Βαγιαδολίδ φέτος κινείται γρήγορα στην περιοχή, έχοντας καλές εξόδους σε τετ α τετ. Στα θετικά του προσθέστε τα αντανακλαστικά και την υψηλή συγκέντρωση. Θεωρείται μέτριος στις εξόδους με τη μπάλα ψηλά, όπως και όταν πρέπει να πασάρει με τα πόδια. Η απόδοσή του επίσης χαρακτηρίζεται συχνά ασταθής. Στα αρνητικά του Σεβιγιάνου και η μέτρια επικοινωνία με τους αμυντικούς του, έναν τομέα που υπερτερεί ελαφρώς ο Κούτσιακ.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΙΡΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X