Με +3 στην προετοιμασία

Με +3 στην προετοιμασία
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

bajevic-dellas-milovanovic-μπαγεβιτς-δελλας-μιλοβανοβιτςΗ ΑΕΚ της νέας σεζόν είναι ήδη έτοιμη σε σημαντικό βαθμό. Μια ομάδα που είχε μεγάλη βελτίωση κατά τη διάρκεια της σεζόν, έχει αποφασιστεί να διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο και να έχει προσθήκες που θα την ενισχύσουν ποιοτικά. Ηδη, η Ενωση έχει συμφωνήσει για πέντε ποδοσφαιριστές, που είναι ένας και ένας: Τζιμπούρ, Βάργκας, Σιμόες, Ροντρίγκο Γκάλο και Βασιλαντωνόπουλος. Σε αυτούς πρέπει να προστεθεί και ο Ανδρεόπουλος που περιμένει στον…προθάλαμο να υπάρξει συμφωνία της ΑΕΚ με την Κέρκυρα.

Ο στόχος που έχει τεθεί στις συζητήσεις των υπευθύνων του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι πως μέχρι την αναχώρηση της ομάδας για την Πολωνία και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας – στις 20 Ιουλίου – η ολοκλήρωση του ρόστερ θα πρέπει να έχει φτάσει σε πολύ υψηλό επίπεδο, που θα ξεπερνά το 80-85%. Οι πληροφορίες του enwsi.gr αναφέρουν ξεκάθαρα πως μέχρι τότε, στο ρόστερ της ΑΕΚ θα έχουν προστεθεί ακόμα τρεις ποδοσφαιριστές από τις 5-6 μεταγραφές που απομένουν.

Όλα δείχνουν πως η ΑΕΚ θα προχωρήσει άμεσα για την απόκτηση στόπερ, μεσοεπιθετικού και τερματοφύλακα ή αριστερού μπακ. Είναι σαφές πως η προετοιμασία θα είναι σημαντικό κομμάτι της αξιολόγησης και θα κρίνει κάποια ζητήματα. Εάν παραστούν ανάγκες, εάν κάποιες προσδοκίες δεν βρουν ανταπόκριση, τότε θα υπάρξουν οι κατάλληλες κινήσεις. Αλλωστε, υπάρχουν ακόμα δύο μήνες ως την έναρξη της προετοιμασίας και η ΑΕΚ μπορεί να βρει πολλές και σημαντικές επιλογές.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X