Η ΑΕΚ προσπαθεί για το «μπαμ» με την απόκτηση του Θανάση Αντετοκούνμπο

Η ΑΕΚ προσπαθεί για το «μπαμ» με την απόκτηση του Θανάση Αντετοκούνμπο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

antetokumpo-αντετοκουνμποΟ σχεδιασμός για την ΑΕΚ της νέας χρονιάς περιλαμβάνει παίκτες ταλαντούχους, ρολίστες ποιοτικότερους από αυτούς που υπήρχαν, αλλά και μπασκετμπολίστες πρώτης γραμμής. Όπως είναι ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, ο 23χρονος φόργουορντ που επιχειρεί η Ενωση να ντύσει στα «κιτρινόμαυρα». Ο Αντετοκούνμπο είναι ελεύθερος έπειτα από το αμερικάνικο όνειρο που έζησε για μια διετία και η ΑΕΚ επιχειρεί να βρει φόρμουλα συνεργασίας μαζί του.

Για τον πολύ κόσμο ο Αντετοκούνμπο είναι ο αδερφός του διάσημου Γιάννη, που κάνει θραύση στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Φιλαθλητικό Ζωγράφου, το 2012, όταν η ομάδα αγωνιζόταν στην Α2.Το 2013 επιλέχτηκε από τους Delaware 87ers, η οποία είναι θυγατρική ομάδα των Φιλαδέλφεια 76ers στην NBA Development League. Στη διάρκεια της σεζόν 2013-14 είχε κατά μέσο όρο 12 πόντους, 4,3 ριμπάουντ, 2,1 ασίστ, 1,2 κλεψίματα και 1,3 τάπες σε 50 αγώνες.

Βέβαια, η ΑΕΚ έχει μεγάλο ανταγωνισμό για τον 23χρονο άσο, κυρίως από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Βλέπετε, ο Αντετοκούνμπο κυνηγά το όνειρο της συμμετοχής του στο ΝΒΑ και αυτό μπορεί να είναι ανασταλτικός παράγοντας στην προσπάθεια της Ενωσης. Ωστόσο, στην ΑΕΚ έχουν σημαντικές πιθανότητες και προσπαθούν με τον Αντετοκούνμπο να κάνουν το πρώτο μεγάλο «μπαμ» της χρονιάς.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X