Δυσαρέσκεια και εκνευρισμός στην ΑΕΚ για τη νέα καθυστέρηση στο θέμα του γηπέδου

lafazanis-λαφαζανηςΕίναι αλήθεια πως στο θέμα του νέου γηπέδου της ΑΕΚ έχει χαθεί σημαντικός χρόνος. Όχι απαραίτητα με ευθύνη της Ενωσης, αλλά στην προσπάθεια να ξεπεραστούν εναντιώσεις και γραφειοκρατικές διαδικασίες. Επειτα από τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας και την κατάθεση των καθαρογραμμένων αποφάσεων στο ΥΠΑΠΕΝ, στην ΑΕΚ είχαν την πεποίθηση πως πλέον είχε ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση.

Φευ. Τα πράγματα για ακόμα μια φορά μπλέχτηκαν στα γρανάζια της γραφειοκρατίας. Στην ΑΕΚ συζητούσαν χθες όλη τη μέρα το θέμα του γηπέδου και δεν έκρυβαν την ανυπομονησία και την ανησυχία τους για την υπουργική καθυστέρηση στην τοποθέτηση της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων σε δημόσια διαβούλευση. Μάλιστα, δεν έκρυβαν πως υπάρχει δυσαρέσκεια – έστω και χωρίς μεγάλη ένταση – προς τον Υπουργό ΠΑΠΕΝ, Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Στην ΑΕΚ δεν παραγνωρίζουν πως ο χρόνος από τη στιγμή που κατατέθηκαν οι αποφάσεις του ΣτΕ είναι μικρός, ενώ συνυπολογίζουν την κρισιμότητα της κατάστασης στη χώρα με την τεράστια κρίση. Ωστόσο, είχαν την αίσθηση πως τα πάντα ήταν έτοιμα και ήδη θα είχε δρομολογηθεί η διαδικασία, ώστε η περιβαλλοντική άδεια να τεθεί προς δημόσια διαβούλευση και να αρχίσει να κυλά ο χρόνος των 45 ημερών που απαιτούνται.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X