Πιθανό φινάλε Βάργκας στο Κόπα Αμέρικα την Κυριακή

"Έβγαλε" μάτια ο Βάργκας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

vargas 10Το χθεσινό αποτέλεσμα της Βενεζουέλας έκανε πολύ κακό στην παρέα του Ρόναλντ Βάργκας. Βραζιλία, Περού, Κολομβία έχουν από τρεις βαθμούς και την τελευταία αγωνιστική θα γίνουν τα ματς Βραζιλία – Βενεζουέλα και Περού – Κολομβία. Το έργο της ομάδας του Βάργκας, που έχει συμφωνήσει σε όλα με την ΑΕΚ, είναι το πιο… δύσκολο όλων στον όμιλο ελέω «σελεσάο», αν και δεν θα αγωνιστεί ο τιμωρημένος Νεϊμάρ.

Η Βενεζουέλα παίζει την Κυριακή το βράδυ στις 00:30. Αν τα πράγματα δεν πάνε καλά και δεν πάρει ούτε βαθμό, τότε αυτό θα είναι και το φινάλε για τον παίκτη που προβάρει την φανέλα της Ενωσης.

Ετσι, από την Δευτέρα και μετά θα μπορεί να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην ΑΕΚ και εν συνεχεία να πάει για διακοπές, με την «πρώτη» της Ενωσης να έχει οριστεί για την 6η Ιουλίου στα Σπάτα.

Αν η Βενεζουέλα περάσει ως δεύτερη τότε θα παίξει την προσεχή Πέμπτη στα προημιτελικά και αν προκριθεί ως πρώτη τότε θα αγωνιστεί το μεθεπόμενο Σάββατο (27/06). Αν προχωρήσει ο Βάργκας στο Κόπα Αμέρικα τότε το πιθανότερο είναι να πάρει και περισσότερη άδεια για να ξεκουραστεί και να έρθει για την προετοιμασία της ΑΕΚ αργότερα.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X