Για τρία χρόνια ακόμη στον Ηρακλή ο Ιντζόγλου

Εμεινε στον Ηρακλή ο Ιντζόγλου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

intzoglou-ιντζογλουΜε τη φανέλα του Ηρακλή για τα επόμενα τρία χρόνια θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Λευτέρης Ιντζόγλου.

Ο 28χρονος μέσος (πρώην της ΑΕΚ και γιος του παλαίμαχου της Ενωσης Απόστολου Τόσκα) αποτέλεσε ένα από τα βασικά γρανάζια στο φετινό καλοδουλεμένο σύνολο του Νίκου Παπαδόπουλου, η συνεισφορά του στην άνοδο στη Σούπερ Λίγκα ήταν σημαντική κι έτσι η συμφωνία με τη διοίκηση επήλθε εύκολα.

«Σε μια συναρπαστική εβδομάδα για τον σύλλογο καθώς εξασφαλίζουμε τον κορμό της ομάδας μας, ο Ηρακλής είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση του συμβολαίου του Λευτέρη Ιντζόγλου για τρία χρόνια», αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «κυανόλευκοι» το βράδυ της Πέμπτης.

Από την πλευρά του, ο Ιντζόγλου δήλωσε: «Είμαι ευτυχής που ανήκω σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Ηρακλής και ευχαριστώ τον προπονητή και τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη τους σε μένα. Δουλέψαμε πολύ σκληρά για να φτάσουμε στη Σούπερ Λιγκ μέσα από μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Πρέπει τώρα να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο επικεντρωμένοι στις ανάγκες της ομάδας, προκειμένου να πετύχουμε και τους νέους στόχους μας».

«Αυτός είναι ο παίκτης του προπονητή και ένα ζωτικής σημασίας εργαλείο για την ομάδα. Ο Λευτέρης είναι εργατικός και αφοσιωμένος, ένας άνθρωπος με μεγάλη πειθαρχία που χρησιμοποιεί το ταλέντο του για να το καλό του Ηρακλή και όχι για τον εαυτό του», είπε με τη σειρά του ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Ενώ ο πρόεδρος του Ηρακλή Σπύρος Παπαθανασάκης σχολίασε: «Ο Ηρακλής είναι περήφανος που έχει τον Λευτέρη ως μέλος της οικογένειας του. Αυτός ενσαρκώνει πραγματικά τη φιλοσοφία του συλλόγου δείχνοντας μεγάλη επιδεξιότητα και χαρακτήρα, ενώ προσφέρει δύναμη σταθερότητας στην ομάδα μέσα στο παιχνίδι άλλα και στις προπονήσεις».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X