«Θυσιάστηκε» ο Βάργκας για τη Βενεζουέλα – Πολύ καλός ως δεξί εξτρέμ (VIDEO)

«Θυσιάστηκε» ο Βάργκας για τη Βενεζουέλα – Πολύ καλός ως δεξί εξτρέμ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

vargasΟ Ρόναλντ Βάργκας ξεκίνησε βασικός στο παιχνίδι της Βενεζουέλας με το Περού τα ξημερώματα. Έπαιξε πάλι ως δεξί εξτρέμ, αλλά μόλις στο 38′ χρειάστηκε να βγει από το ματς.

Ο λόγος; Ο Αμορεμπιέτα αποβλήθηκε και έτσι ο προπονητής του αποφάσισε να βγάλει τον μεγάλο μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ (απομένουν λεπτομέρειες για να ανακοινωθεί), ο οποίος έδειχνε να είναι πάλι σε καλή μέρα. Μάλιστα, ήταν μαζί με τον Σοντόν οι καλύτεροι της Βενεζούλας μέχρι εκείνη την στιγμή και κάθε καλό περνούσε από τα πόδια τους. Μάταια…

Η Βενεζουέλα ενισχύθηκε στην άμυνα, αλλά δεν άντεξε. Το Περού κέρδισε με 1-0 την 2η αγωνιστική των ομίλων του Κόπα Αμέρικα.

Επόμενο παιχνίδι για την Βενεζουέλα του Βάργκας, το μεγάλο ματς με την Βραζιλία την Κυριακή στις 00:30. Μετά από αυτή του τη νίκη, το Περού φτάνει τους τρεις πόντους, όσους δηλαδή έχουν και η Κολομβία, Βραζιλία και Βενεζουέλα και όλα πλέον θα κριθούν στην τελευταία δραματική αγωνιστική.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΜΟΡΕΜΠΙΕΤΑ

[youtube id=”JuMjt-eCtVk” width=”600″ height=”350″]

ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

[youtube id=”jjAq8MBHJ6M” width=”600″ height=”350″]

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X