Στο Τσάλεντζ Καπ θα αγωνιστεί η ΑΕΚ

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ – Φοίβος Συκεών
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Doukas - AEK handball (6)Οριστικοποιήθηκαν οι σύλλογοι που θα εκπροσωπήσουν την επόμενη χρονιά την Ελλάδα στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις του χάντμπολ.

Η ΑΕΚ δήλωσε κανονικά συμμετοχή στο Τσάλεντζ Καπ μιας και τερμάτισε στην 3η θέση του φετινού πρωταθλήματος της Α1 χάντμπολ.

Η ανακοίνωση της ΟΧΕ αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ανακοινώνει τις ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή στα κύπελλα Ευρώπης της EHF τη σεζόν 2015-2016. Με βάση τις κατατάξεις των ομάδων και την εκδήλωση ενδιαφέροντος που έλαβε η ΟΧΕ από τα Σωματεία, η Ομοσπονδία ενημέρωσε την EHF σχετικά με το ποιες ομάδες επιθυμούν να συμμετάσχουν στα ευρωπαϊκά Κύπελλα. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί μετά την επιβεβαίωση της Ευρωπαϊκής και την αποστολή δηλώσεων συμμετοχής από τα Σωματεία. Συγκεκριμένα: Άνδρες, Διομήδης Άργους – EHF Cup, ΑΕΚ – Τσάλεντς Καπ, Ποσειδώνας Λουτρακίου – Τσάλεντζ Καπ, Φίλιππος Βέροιας – Τσάλεντζ Καπ».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X