Ελεύθερος ο Βασιλειάδης - Στα υπόψιν της ΑΕΚ για το «3»

Ελεύθερος ο Βασιλειάδης - Στα υπόψιν της ΑΕΚ για το «3»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

vasiliadisΗ Ουνικάχα Μάλαγα ανακοίνωσε σήμερα τον τερματισμό της συνεργασίας της με τον Κώστα Βασιλειάδη, με τον 31χρονο διεθνή να είναι πλέον ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα.

Η ομάδα από τη Μάλαγα ενημέρωσε την Τετάρτη τον διεθνή Έλληνα σμολ φόργουορντ πως δεν προτίθεται να ανανεώσει τη συνεργασία μαζί του, όπως επίσης και του συμπαίκτη του Κάλεμπ Γκριν. Μάλιστα λίγες ώρες μετά υπήρξε και η σχετική ανακοίνωση εκ μέρους της ισπανικής ομάδας.

Τη φετινή χρονιά, ο Κώστας Βασιλειάδης ταλαιπωρήθηκε αρκετά με τραυματισμούς, ωστόσο κατάφερε να αγωνιστεί σε 33 παιχνίδια στο ισπανικό πρωτάθλημα και να έχει κατά μέσο όρο 6 πόντους και 1,6 ριμπάουντ. Πάντως, για τον διεθνή φόργουορντ υπάρχει ενδιαφέρον από διάφορες ομάδες (πάλι Ισπανία), ακόμα και από την Ελλάδα.

Μία από αυτές και η ΑΕΚ (λέγεται ότι η άλλη είναι η πρώην ομάδα του ο ΠΑΟΚ) μιας και στην Ενωση αναζητούν έμπειρους Ελληνες και δη παίκτη σαν τον Βασιλειάδη με παραστάσεις από το εξωτερικό και σουτ – φωτιά, κάτι το οποίο δεν βρίσκεται εύκολα στην αγορά.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X