Η Φενέρ... κόβει τα φτερά της ΑΕΚ: «Ο Ζήσης δεν φεύγει»

Η Φενέρ... κόβει τα φτερά της ΑΕΚ: «Ο Ζήσης δεν φεύγει»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

zisisΗ ΑΕΚ θα ήθελε πολύ να δει τον Νίκο Ζήση να επιστρέφει, αλλά πλέον η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη για την «Βασίλισσα». Και αυτό διότι επίσημα πλέον η Φενέρ διαμήνυσε σε όλους ότι ο Ελληνας διεθνής γκαρντ θα παραμείνει στην τουρκική ομάδα. Και είναι δεδομένο ότι στην… αγορά η ΑΕΚ τώρα δεν μπορεί να κοντράρει την πανίσχυρη οικονομικά Φενέρ.

Ο Ομέρ Ονάν, team manager στη Φενέρμπαχτσε, τόνισε με νόημα στην ερώτηση για τον Ζήση σε τηλεοπτική εμφάνιση του. «Ουδείς θέλει να δει τον Ζήση να φεύγει. Όταν τον προσλάβαμε, δεχθήκαμε έντονη αρνητική κριτική, αλλά εκείνος ήταν που μας οδήγησε στο Final Four της Μαδρίτης» είπε ο Ονάν, ενώ συμπλήρωσε «Το νέο πλάνο παιχνιδιού του Ομπράντοβιτς δεν περιλαμβάνει τον Γκάουντλακ. Αποφασίσαμε να μην ανανεώσουμε το συμβόλαιο του. Ενδεχομένως ο “Ζοτς” να θέλει να “χτίσει” πιο σκληρή ομάδα. Δεν ξέρω. Οι φίλαθλοι μας πρέπει να χαλαρώσουν, γιατί υπογράψαμε νέο, διετές, συμβόλαιο με τον Ομπράντοβιτς, οπότε όλα θα πάνε καλά».

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X