Ξανά στα «κιτρινόμαυρα» ο παικταράς

Ξανά στα «κιτρινόμαυρα» ο παικταράς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

tzibour-τζιμπουρΦαινόταν πως ήταν απλά θέμα χρόνου. Με πολύ προσεκτικές κινήσεις, με μεγάλη προσοχή και με κοινή επιθυμία φέτος να γίνει η μεγάλη μεταγραφή, ΑΕΚ και Ράφικ Τζιμπούρ έφτασαν στη μεγάλη συμφωνία.

Πριν από λίγη ώρα ο Αλγερινός βρέθηκε μαζί με τον αδερφό του που εκτελεί χρέη εκπροσώπου και  συναντήθηκε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Υπήρξε οριστική συμφωνία και πλέον μένουν μόνο οι υπογραφές για τη  μεγάλη επιστροφή, που ντύνει ξανά στα «κιτρινόμαυρα» τον «μπόμπερ».

Ηταν φανερό από τη στιγμή που ο Τζιμπούρ μπήκε στο αεροπλάνο και ήρθε στην Αθήνα, πως τα πράγματα είχαν μπει στην τελική ευθεία. Στις επαφές των περασμένων ημερών είχε υπάρξει πλήρης συμφωνία στο οικονομικό, αλλά και στη διάρκεια του συμβολαίου. Κατά πληροφορίες, η συμφωνία είναι απόλυτα ενδεικτική των σκέψεων της ΑΕΚ για κάθε μεταγραφική προσθήκη και ο Τζιμπούρ θα χρυσωθεί αν οδηγήσει την ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο «τρομοκράτης» πιστεύει απόλυτα στον εαυτό του και ξέρει πως θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ΑΕΚ. Είναι η μεγάλη του ευκαιρία να έρθει ξανά σε κορυφαίο επίπεδο και κυρίως να δώσει στην Ενωση όσα δεν μπόρεσε κατά την πρώτη παρουσία του. Αποφασισμένος, ενθουσιασμένος και σίγουρος, ο Τζιμπούρ έρχεται να εκτινάξει με την αγωνιστική του παρουσία τη δυναμική της ΑΕΚ και να συμβάλει τα μέγιστα για την επιστροφή της ομάδας στους τίτλους και στην κορυφή.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X