Θα τους «χρυσώνει» για το πρωτάθλημα

Η πρώτη νίκη του Μελισσανίδη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

melissanidis1-μελισσανιδηςΤα τελευταία χρόνια η ΑΕΚ πέρασε τα πάνδεινα. Πολλές φορές λέω να μη γυρνάμε στο παρελθόν, αλλά παρατηρώ πως ορισμένοι είναι εγκλωβισμένοι σε λανθασμένες λογικές και μίζερες καταστάσεις. Την ώρα που οι βασικοί ανταγωνιστές ακόμα δεν έχουν προπονητή (Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ) ή ψάχνουν να βρουν ψιλά που έχουν απομείνει για να κάνουν κάποια ακόμα μεταγραφή, η ΑΕΚ φέρνει όποιον παικταρά θέλει. Ετσι έκλεισε τον Βάργκας, «έκλεψε» τον Σιμόες, πλησιάζει στον Τζιμπούρ, συζητά για τον Σκόκο.

Ξέρετε ποιο είναι και το ακόμα πιο σημαντικό; Ο Μελισσανίδης, η ΑΕΚ, θέτουν στα συμβόλαια υψηλά μπόνους και στόχους που θα «χρυσώσουν» τους παίκτες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι εποχές που ο οργανισμός ΑΕΚ ήταν γεμάτος από στελέχη με δημοσιοϋπαλληλική νοοτροπία, οι οποίοι περίμεναν απλά να εισπράξουν τον (παχυλό συνήθως) μισθουλάκο τους, αδιαφορώντας για την αγωνιστική πορεία της ομάδας, έχει παρέλθει. Ανεπιστρεπτί θα έλεγα.

Πλέον, κάθε ποδοσφαιριστής που φορά τη φανέλα της ΑΕΚ θα πρέπει να αποδεικνύει κάθε μέρα στο γήπεδο πως είναι άξιος γι’ αυτό. Να δίνει τα πάντα για να κατακτά τίτλους και διακρίσεις, να οδηγεί την ομάδα σε επιτυχίες. Οσο πιο επιτυχής θα είναι η χρονιά για την ΑΕΚ, τόσο μεγαλύτερα θα είναι τα οφέλη του κάθε παίκτη. Ιδιαίτερα εκείνων που είναι κομβικοί και αναμένεται να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο μέσα στο παιχνίδι της ομάδας.

Απορώ μάλιστα πως ορισμένοι ακόμα εμμένουν σε ερωτήματα λογιστικής φύσεως. Αν ο Μελισσανίδης βάζει λεφτά και πόσα και ποιες μεταγραφές θα γίνουν. Προφανώς αγνοώντας τι συμβαίνει γύρω τους και χάνοντας την ουσία. Ενδιαφέρει κανέναν αν ο Μελισσανίδης έχει τόση διαπραγματευτική ικανότητα, ώστε να φέρνει τον Βάργκας, τον Σκόκο ή τον Τζιμπούρ στην ΑΕΚ και τους βάζει να πληρώνουν, αντί να πληρώνονται; Εμένα δεν με αφορά καθόλου.

Τα οικονομικά μεγέθη πρέπει να αφορούν τον συνειδητοποιημένο φίλαθλο για να μην υποστεί η ΑΕΚ εκ νέου τις οικονομικές καταστροφές του 2004 και του 2013. Να μην υπάρξουν ανοίγματα και παρεκκλίσεις που θα δημιουργήσουν ζητήματα και θα μπορέσουν να οδηγήσουν ξανά σε προβληματικές καταστάσεις. Είναι σημαντικό η ΑΕΚ να δημιουργεί έσοδα και στην πορεία να ζει από αυτά. Όλα αυτά τα δεδομένα είναι ιδιαιτέρως σημαντικά, ανεξαρτήτως της διοίκησης που υπάρχει στην ηγεσία.

Για εμένα δείχνει αναμφίβολα προγραμματισμό και ξεκάθαρο αγωνιστικό πλάνο όσα συμβαίνουν στην ΑΕΚ. Είναι μια ομάδα που αν και έχει ακόμα περισσότερους από δύο μήνες, έχει συμπληρώσει το 75% του ρόστερ της. Απομένουν 5-6 μεταγραφές, οι βασικές κινήσεις έχουν γίνει, η δουλεμένη ομάδα της περυσινής σεζόν διατηρείται σε μεγάλο ποσοστό και η ΑΕΚ θα εκκινήσει με στόχο το πρωτάθλημα και μόνο.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X