Μιλά με τον Μπουτσουρή η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ

Μιλά με τον Μπουτσουρή η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

mpoutsourisΗ ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ βρίσκεται το τελευταίο διάστημα σε συζητήσεις με το νέο προπονητή που θα αναλάβει να οδηγήσει το τμήμα στο πρωτάθλημα της Α2 και παράλληλα θα βάλει τις βάσεις για την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια

Ο λόγος για το Νίκο Μπουτσουρή, ο οποίος σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της “Ώρας των Σπορ” έχει συμφωνήσει σε όλα με τους ανθρώπους του τμήματος και θέλει να τακτοποιήσει κάποιες εκκρεμότητες με την πρώην ομάδα του έτσι ώστε να ανακοινωθεί και επίσημα από την ΑΕΚ. Ο Νίκος Μπουτσουρής είναι Πτυχιούχος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Αθηνών και διαθέτει πλούσια προπονητική εμπειρία και διακρίσεις σε αγωνιστικά τμήματα και τμήματα υποδομών σε πολλές ομάδες όπως ο Α.Ο. Παγκρατίου, ο Πανελλήνιος Γ.Σ., Α.Ο. Παναθηναικός, Α.Ο.Ν.Αργυρούπολης και Χανιά.

Το γεγονός άλλωστε πως διαθέτει εμπειρία στην ανάδειξη νέων αθλητών έπαιξε σημαντικό ρόλο προκειμένου να τον επιλέξει η ΑΕΚ η οποία θέλει να επενδύσει και να “χτίσει” μια νεανική ομάδα. Αν και ακόμα δεν έχει κλείσει τυπικά, ο ίδιος έχει κάνει τις πρώτες διερευνητικές συζητήσεις για την στελέχωση του ρόστερ, σε συνεργασία πάντα με τον έφορο, Γιάννη Μιχαλόπουλο. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες για τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Ο Νίκος Μπουτσουρής από το 1995 μέχρι το 2000 διετέλεσε προπονητής των τμημάτων υποδομής Παιδικών και Εφηβικών Ομάδων του Α.Ο. Παγκρατίου.

Την αγωνιστική περίοδο 2000-2004 ήταν Β’ προπονητής της ομάδας Α.Ο. Παγκρατίου (Β’ Εθνική Κατηγορία Ανδρών). Την αγωνιστική περίοδο 2003-2005 ως Β’ προπονητής της ομάδας ΤΑΠ Α.Ο. Παγκρατίου (Α1’ Εθνική Κατηγορία Ανδρών ) και Β’ Ομοσπονδιακός Προπονητής στην Εθνική Ομάδα Εφήβων, με καθήκοντα Γυμναστή-Στατιστικολόγου και Αναλυτή Αγώνων. Την αγωνιστική περίοδο 2006-2007 ως Β’ προπονητής της ομάδας ΤΑΠ Α.Ο. Παναθηναϊκός (Α1’ Εθνική Κατηγορία Ανδρών), με καθήκοντα Στατιστικολόγου και Αναλυτή Αγώνων.

Το έτος 2007 ως Γ’ προπονητής της Εθνικής Ομάδας Ανδρών στο European League και στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Την αγωνιστική περίοδο 2007-2008 ως Β’ προπονητής της ομάδας ΤΑΠ Α.Ο. Παναθηναϊκός (Α1’ Εθνική Κατηγορία Ανδρών), με καθήκοντα Στατιστικολόγου και Αναλυτή Αγώνων. Την αγωνιστική περίοδο 2008-2009 ως Β’ προπονητής της ομάδας Πανελλήνιος Γ.Σ (Α1’ Εθνική Κατηγορία Γυναικών). Την περίοδο από 27/12/2008 έως 27/3/2009 δίδαξε το μάθημα «Τεχνική πετοσφαίρισης» στη Σχολή Προπονητών πετοσφαίρισης Γ’ κατηγορίας που λειτούργησε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού στην Αθήνα. Την αγωνιστική περίοδο 2009-2011 ως Α΄ προπονητής της ομάδας ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ (Α1’ Εθνική Κατηγορία Γυναικών). Την αγωνιστική περίοδο 2011-2012 ως A’ προπονητής της ομάδας ΤΑΠ Α.Ο. Παναθηναϊκός (Α1’ Εθνική Κατηγορία Ανδρών). Τις αγωνιστικές περιόδους 2012-13 και 2013-14 διετέλεσε Α΄ προπονητής της ομάδας ΑΟΝΑργυρούπολης (Α2’ Εθνική Κατηγορία Ανδρών) και φέτος δούλεψε στην ομάδα των Χανίων.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X