Ο σεβασμός στην ΑΕΚ από την Ευρωλίγκα, ανοίγει την πόρτα της Ευρώπης

aggelopoulos-αγγελοπουλοςΑν και υπάρχει ακόμα αρκετός χρόνος για την έναρξη της νέας σεζόν, οι τελευταίες μέρες έχουν έντονη κινητικότητα για τη μπασκετική ΑΕΚ. Βλέπετε, εντός των επόμενων 24ώρων, το αργότερο ως τις 20-22 Ιουλίου, θα έχει υπάρξει οριστική απόφαση της Ευρωλίγκας για την ευρωπαϊκή διοργάνωση που θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν η «Βασίλισσα». Όπως έχει γίνει σαφές εδώ και καιρό, η Ενωση θα γίνει ξανά Ευρωπαία, αλλά εκκρεμεί αν αυτό θα συμβεί στην Ευρωλίγκα ή στο Γιούρο Καπ.

Στην ΑΕΚ περιμένουν με ενδιαφέρον την κατάληξη της υπόθεσης, διότι είναι ιδιαίτερα σημαντική παράμετρος για τον σχεδιασμό της ομάδας. Ηδη, στα σχέδια των Αγγελόπουλου, Δουβή, Σάκοτα υπάρχει μεγάλη προεργασία για τους παίκτες που θα στελεχώσουν την ομάδα και έχει σχηματιστεί ο βασικός κορμός. Ωστόσο, για να προχωρήσουν οι διαδικασίες και να υπάρξουν ανακοινώσεις, θα πρέπει πρώτιστα να έχει κλειδώσει η ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Στην ΑΕΚ περιμένουν ειδοποίηση και ετοιμάζονται για το πρώτο ευρωπαϊκό ραντεβού, που θα γίνει στη Βαρκελώνη στο διάστημα 1-9 Ιουλίου. Στο περιθώριο της κλήρωσης των ευρωπαϊκών κυπέλλων, θα υπάρξουν συναντήσεις των κορυφαίων κλαμπ της ηπείρου. Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να παρευρεθεί με παρουσία του προπονητή, του αρχηγού της, του υπεύθυνου μάρκετινγκ, του υπεύθυνου εισιτηρίων, του διευθυντή επικοινωνίας και εκπροσώπου της διοίκησης (ή του προέδρου), ώστε να συμμετάσχει σε όλες τις εκδηλώσεις που θα προηγηθούν και στα σεμινάρια που θα υπάρξουν.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X