Τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός, αλλά δεν δικαιώθηκε ο ΝΟΒ!

Τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός, αλλά δεν δικαιώθηκε ο ΝΟΒ!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

polo osfpΗ γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού τιμωρήθηκε με αποκλεισμό της έδρας της (κεκλεισμένων των θυρών) για 4 αγωνιστικές και απαγόρευση τηλεοπτικής κάλυψης, για τη συμπεριφορά των οπαδών της στον τελευταίο τελικό πρωταθλήματος με τη Βουλιαγμένη. Ο αθλητικός δικαστής προφανώς θεώρησε αντικανονική τη συμπεριφορά των οπαδών του Ολυμπιακού, ωστόσο δεν δικαιολόγησε τη Βουλιαγμένη που αποχώρησε τρία λεπτά πριν το τέλος, υποστηρίζοντας ότι απειλείται η σωματική ακεραιότητα αθλητριών και προπονητών από τους οπαδούς των γηπεδούχων.

Προφανώς οι δύο ποινές είναι αντικρουόμενες, καθώς από τη μία αναγνωρίζεται πως οι οπαδοί των γηπεδούχων ξέφυγαν από τα όρια, αλλά ταυτόχρονα δεν δικαιολογείται η στάση της Βουλιαγμένης που θέλησε να προστατεύσει τις αθλήτριές της! Ο ΝΟΒ τιμωρήθηκε με μηδενισμό, έχασε τον 5ο τελικό με σκορ 5-0 και του αφαιρέθηκε από το επόμενο πρωτάθλημα ένας βαθμός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X