ΠΑΕ ΑΕΚ: "Σ' αυτά τα σκληρά χρόνια, αποκτήσαμε πολύ ισχυρούς συμπαίκτες"

ΠΑΕ ΑΕΚ: "Σ' αυτά τα σκληρά χρόνια, αποκτήσαμε πολύ ισχυρούς συμπαίκτες"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek spataΗ ΠΑΕ ΑΕΚ με την χθεσινή εξαιρετική εκδήλωση της στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων θέλησε να ευχαριστήσει όσους την στήριξαν αυτά τα δύο δύσκολα χρόνια της επιστροφής στην Super League. Και πριν από λίγο με Δελτίο Τύπου ευχαρίστησε άπαντες για ακόμη μια φορά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Οι πιο ισχυροί συμπαίκτες

Η ΠΑΕ ΑΕΚ και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ευχαριστούν από καρδιάς τις εταιρίες ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ, PALMIE BISTRO, KTHMA ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΟΥΞ, ΔΙΟΣ & DE FLEUR STUDIO για την υποστήριξή τους και την καθοριστική συμβολή στη διοργάνωση της χθεσινής εκδήλωσης στα Σπάτα, όπως και το πρακτορείο IN TIME για τη φωτογραφική κάλυψη και την εταιρία DreamMaster Production για τη βιντεοσκόπηση.

Αυτά τα δύο σκληρά χρόνια για την ομάδα μας αποκτήσαμε ισχυρούς χορηγούς-συμπαίκτες και ευελπιστούμε ότι με όλους εσάς η σχέση αυτή θα παραμείνει συμπαγής και στο πολύ καλύτερο μέλλον.

Οφείλουμε επίσης ένα ζεστό ευχαριστώ στην Ελευθερία Αρβανιτάκη, τον Παντελή Θαλασσινό και τον Γιώργο Μαργαρίτη που με τα υπέροχα τραγούδια τους ομόρφυναν την «κιτρινόμαυρη» βραδιά. Οπως επίσης στον μοναδικό Γιώργο Μητσικώστα και στον καταπληκτικό Αντώνη Αντωνίου για την παρουσίαση, αλλά και στον DJ Χάρη Σαραβάνο, που με τις υπέροχες επιλογές του «έντυσε» μουσικά την εκδήλωση.

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε όσους εργάστηκαν σκληρά όλες αυτές τις μέρες, πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας, για την καλύτερη δυνατή φιλοξενία των καλεσμένων μας στο χώρο του προπονητικού μας κέντρου.

Η δική μας επιθυμία είναι να σας κάνουμε υπερήφανους με τα αγωνιστικά επιτεύγματα της ομάδας μας. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας.

Βρισκόμαστε μόλις στο ξεκίνημα!”

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X