Νέες ανταλλαγές εγγράφων με τον Βάργκας, πίστη πως φτάνουμε στο χάπι εντ

Ραντεβού για τον Βάργκας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

vargas-βαργκαςΗ αλήθεια είναι πως αυτή η υπόθεση τράβηξε πολύ περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε. Εχοντας φτάσει σε συμφωνία από το περασμένο Σάββατο και περιμένοντας την τυπική ολοκλήρωση της υπόθεσης με τις υπογραφές στο συμφωνητικό από τον Ρόναλντ Βάργκας, όλα έδειχναν πως είναι διαδικαστικά. Ωστόσο, η πραγματικότητα απείχε και υπάρχει τεράστιο κενό όλες αυτές τις ημέρες, στην αναμονή της επικύρωσης της μεταγραφής.

Το νέο των τελευταίων ωρών αφορά κάποιες νέες ανταλλαγές εγγράφων που υπήρξαν ανάμεσα στην ΑΕΚ και την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Για την ακρίβεια υπήρξαν κάποιες ρυθμίσεις σε όρους της συμφωνίας, ώστε να υπάρχει πλήρη ταύτιση απόψεων των δύο μερών. Οι εκπρόσωποι του Βάργκας υποστηρίζουν πως τα πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο τους και πως σε κάποιο κενό των υποχρεώσεων του παίκτη, θα υπογραφούν τα συμφωνητικά.

Στην ΑΕΚ δεν εκφράζουν ακόμα κάποια ιδιαίτερη ανησυχία. Βέβαια, αντιλαμβάνονται πως από την πλευρά του Βάργκας γίνεται και ένα μικρό παιχνίδι με τον χρόνο, ώστε να διαπιστώσει πόσο μπορεί να ανεβάσει τις μετοχές του μέσω της συμμετοχής στο Κόπα Αμέρικα. Η Ενωση δεν είναι διατεθειμένη να ρισκάρει, γι’ αυτό επεδίωξε να κλείσει πριν το τουρνουά την υπόθεση και αυτό σκοπεύει να πράξει.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X