Ο Μπουονανότε στη λίστα της Σίλβια!

Ο Μπουονανότε στη λίστα της Σίλβια!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

sullerΗ Σίλβια Σούλερ είναι μια ιδιαίτερη προσωπικότητα. Μια τηλεπερσόνα από την Αργεντινή, που ποτέ δεν διστάζει να μιλά για όλους και για όλα. Η 57χρονη -που είναι αδερφή του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Γκούιντο Σούλερ- έβγαλε στη δημοσιότητα μια λίστα με τους Αργεντινούς ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει από το κρεβάτι της (και όχι μόνο)!

Σε αυτή βρίσκονται μεγάλα ονόματα του ποδοσφαίρου, αλλά δεν λείπει και ο Ντιέγκο Μπουονανότε! Για τον μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ, η Σούλερ είχε αναφέρει πως η… συνεύρεση είχε γίνει στο ασανσέρ της πολυκατοικίας που συμπτωματικά έμεναν και οι δύο.

Η λίστα της περιλαμβάνει τους: Ντιέγκο Μαραντόνα, Χουάν Ρικέλμε, Χοσέ Λουίς Τσιλαβέρτ, Κλαούντιο Κανίγια, Ερνάν Κρέσπο, Σεμπαστιάν Βερόν, Ντανιέλ Πασαρέλα, Αλμπέρτο Ταραντίνι, Ορτέγκα Σάντσες, Μαριάνο Λιμπερτά, Ρομπέρτο Μόουσο και Κάρλος Καμπόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X