Βοσνιάδης: «Εχει λύσσα για να πετύχει ο Βασιλαντωνόπουλος, γυαλίζει το μάτι του"

Βοσνιάδης: «Εχει λύσσα για να πετύχει ο Βασιλαντωνόπουλος, γυαλίζει το μάτι του"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

vosniadis-βοσνιαδηςΕίναι ο προπονητής που του άλλαξε την ποδοσφαιρική μοίρα. Μέχρι πριν από λίγους μήνες, ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος ήταν ένας ακραίος μεσοεπιθετικός που έψαχνε τον χώρο του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Στα χέρια του Αλέκου Βοσνιάδη, ο 23χρονος παίκτης μετατράπηκε σε δεξί μπακ και εκτινάχθηκε. Εκανε πράγματα και θαύματα, κίνησε το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και ήδη προβάρει τα «κιτρινόμαυρα».

«Το ταβάνι του δεν το ξέρουμε. Εχει τρομερή βελτίωση από τη μέρα που ξεκινήσαμε να δουλεύουμε μαζί. Εχει όλα τα προσόντα για να παίξει στην ΑΕΚ. Είναι καλός επαγγελματίας, δουλεύει απίστευτα», λέει στο enwsi.gr ο Βοσνιάδης και εξηγεί τη μεταμόρφωση του Βασιλαντωνόπουλου: «Είναι ποιοτικός παίκτης. Επαιζε χαφ, έχει ικανότητες στο ένας εναντίον ενός, έχει καλή σέντρα. Εχει φοβερά εργομετρικά και ανεβοκατεβαίνει συνεχώς την πλευρά. Δούλεψε πολύ στο αμυντικό κομμάτι, έχει καλό άλμα, είναι ψηλός για μπακ και τακτικά προσαρμόζει το παιχνίδι του».

Το βασικό «όπλο» του Βασιλαντωνόπουλου είναι ο χαρακτήρας του. «Ακολουθεί κατά γράμμα τις εντολές του προπονητή. Η κοψιά του είναι για μπακ. Είναι γεννημένος γι’ αυτό. Εχει λύσσα για να πετύχει, γυαλίζει το μάτι του. Με την ΑΕΚ έκανε επέλαση στο 90’! Δεν φοβάται και του το είπα, πως τώρα είναι η ευκαιρία του. Πιστεύει στον εαυτό του και εκτιμώ πως έχει όλα τα προσόντα για να παίξει σε μια μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ», κατέληξε ο μέντορας του νέου άσου της ΑΕΚ.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X