Τους…ισοπέδωσε η ΑΕΚ στην πειθαρχική της ΕΠΟ

Γελάνε και οι μαούνες στο λιμάνι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

melissanidis-μελισσανιδηςΟσοι πιστεύουν πως θα παίζουν με το όνομα της ΑΕΚ, πρέπει άμεσα να αναθεωρήσουν τα σχέδια τους. Η Ενωση κινείται μεθοδικά σε όλα τα μέτωπα και δεν αφήνει κανέναν να προσβάλει την κοινή νοημοσύνη. Οσα συνέβησαν χθες κατά την εκδίκαση της έφεσης που κατέθεσαν η ΑΕΚ και ο Δημήτρης Μελισσανίδης για την τιμωρία τους από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, αποδεικνύουν τη νέα πραγματικότητα. Ο Χάρης Γρηγορίου τους…ισοπέδωσε, ανέδειξε την αμαρτωλή σχέση των αδερφών Παντιώρα και τον ύποπτο ρόλο της ΕΠΟ.

Βασικό θέμα απετέλεσε πως η ΑΕΚ καταδικάστηκε από την ΕΠΟ και συνδέθηκε με τον Μελισσανίδη (όταν σε παλιότερη υπόθεση είχε αθωωθεί), επειδή αυτή τη φορά είχε υπάρξει αναφορά στους θεσμικούς εκπροσώπους, δηλαδή, στον διαιτητή Χαράλαμπο Καλογερόπουλο, στον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Γκιρτζίκη και στον αναπληρωτή πρόεδρο της ΚΕΔ, τον Χριστόφορο Ζωγράφο. Όταν από την ΕΠΟ ψέλλισαν πως η ΑΕΚ δεν είχε τιμωρηθεί στην πρώτη υπόθεση, επειδή δεν υπήρξε αναφορά σε κάποιο θεσμικό φορέα, ο Γρηγορίου έβαλε κάθε κατεργάρη στον πάγκο του: «Πού είναι η ισονομία; Με όλο τον σεβασμό προς τον αδερφό σας, αλλά αντιλαμβάνεστε ότι από τέτοιες αποφάσεις αυξάνεται η καχυποψία του κόσμου», είπε ο νομικός της ΑΕΚ προς τον Ευάγγελο Παντιώρα.

Το τελειωτικό χτύπημα ήρθε από την ΑΕΚ μέσω του Γρηγορίου, όταν από την έδρα υπήρξε αναφορά στη δυσφήμιση των θεσμικών προσώπων. Με σειρά δημοσιευμάτων, από έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, κατέστη εμφανής η εμπλοκή του Χαράλαμπου Καλογερόπουλου στο πόρισμα της Πόπης Παπανδρέου για τα στημένα του 2011, τα δημοσιεύματα που οδήγησαν στην παραίτηση του Χριστόφορου Ζωγράφου από την ΚΕΔ και τις κακουργηματικές διώξεις κατά του Γιώργου Γκιρτζίκη. «Αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι επικίνδυνοι;», είπε με έμφαση ο Γρηγορίου, ισοπεδώνοντας τη σπέκουλα.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X