Εντείνει την πίεσή της η ΑΕΚ προς τον Σκόκο και περιμένει τις εξελίξεις στη Νιούελς

Το enwsi.gr στέλνει ευχές στον «υδραυλικό» και τον περιμένει ξανά με τα «κιτρινόμαυρα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÓÊÏÊÏ ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÁÅÊ (ÔÅËÉÊÏÓ ÊÕÐÅËËÏÕ 2010-2011) SCOCCOATROMITOS - AEK (CUP FINAL 2010-2011)Ο Νάτσο Σκόκο παραμένει πρώτος στόχος της ΑΕΚ για την επίθεση και ο διακαής πόθος των ανθρώπων του Δικεφάλου για να αποτελέσει τον ηγέτη της ομάδας στη Super League. Οι τελευταίες πληροφορίες του enwsi.gr θέλουν τους “κιτρινόμαυρους” να εντείνουν τις τελευταίες μέρες την πίεσή τους προς τον Αργεντινό άσο, προκειμένου να έχουν μια οριστική απάντηση, δείχνοντάς του ξεκάθαρα πόσο πολύ θέλουν να τον ξαναδούν με την φανέλα της ομάδας. Στην τελευταία χρονικά επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών, η οποία έγινε πριν από λίγες ημέρες, εκφράστηκε στην πλευρά του Σκόκο η επιθυμία να επισπευθούν οι διαδικασίες ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Δε φαίνεται πάντως αυτή τη στιγμή να είναι εφικτό, από τη στιγμή που ο Σκόκο ναι μεν δείχνει θετικός να επιστρέψει στην Ελλάδα, αλλά έχει ξεκαθαρίσει ότι πρώτα θα περιμένει τις εξελίξεις με τον επόμενο προπονητή της Νιούελς Ολντ Μπόις, ο οποίος αναμένεται να κρίνει κατά μεγάλο ποσοστό τις επόμενες κινήσεις του. Όπως άλλωστε ενημερωθήκατε τις προηγούμενες μέρες από το enwsi.gr, ο Αργεντινός επιθετικός έχει ταχθεί ανοιχτά υπέρ της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας από τον φίλο και πρώην συμπαίκτη του, Λούκας Μπερνάρντι. Σε περίπτωση που συμβεί αυτό, θα μειωθούν οι πιθανότητες να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα, από τη στιγμή που του έχει υποσχεθεί ότι θα μείνει για να τον στηρίξει αγωνιστικά ως το φινάλε της σεζόν.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X