Αμετάκλητο τέλος στον εφιάλτη

Αμετάκλητο τέλος στον εφιάλτη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

olympiakos volou-aek1-ολυμπιακος βολου-αεκΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ: ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

Το τέλος του εφιάλτη. Η έξοδος από το τούνελ της τελευταίας διετίας, της αναγκαστικής παρουσίας της ΑΕΚ σε γήπεδα και καταστάσεις που δεν ταιριάζουν στην ιστορία της. Επειτα από μια μακρά περίοδο, η Ενωση είπε οριστικό και αμετάκλητο αντίο στον εφιάλτη. Και πλέον, ετοιμάζεται με όλες τις δυνάμεις της για τη μεγάλη επιστροφή, την παρουσία της εκ νέου στα μεγάλα σαλόνια και τη δημιουργία μιας άκρως ανταγωνιστικής ομάδας.

Εχοντας φτάσει στα μέσα Ιουνίου θα ήταν οξύμωρο να περίμενε κάποιος από την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό Βόλου να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα. Οι «κιτρινόμαυροι» προσπάθησαν, έτρεξαν, πίεσαν για τη νίκη ώστε να ικανοποιήσουν τον κόσμο τους που τους στήριξε και σε αυτό το ματς, αλλά ηττήθηκαν με 1-0. Ο Δέλλας έβαλε μια 11άδα που είχε αρκετούς παίκτες που θα είναι παρόντες τη νέα σεζόν, αλλά και άλλους που θα αποχαιρετήσουν.

Η ΑΕΚ προσπάθησε να αναλάβει τα ηνία του αγώνα από την αρχή. Εφτασε κοντά στο γκολ μόλις στο 6’, όταν η υπέροχη ατομική προσπάθεια του Γροντή σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι. Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν την κατοχή, αλλά δεν είχαν φαντασία στη δημιουργία και δεν δημιουργούσαν φάσεις. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι ήταν πιο ουσιαστικοί και σε αρκετές περιπτώσεις χρειάστηκαν τα καλά αντανακλαστικά του Παναγιώτη Ντούνη για να διατηρηθεί το μηδέν.

Ωστόσο, ο νεαρός τερματοφύλακας της ΑΕΚ δεν είχε λύσεις στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Οι Βολιώτες βγήκαν στην αντεπίθεση έπειτα από λάθος του Τζανετόπουλου, ο Νικολιάς (πρώην «κιτρινόμαυρος») μοίρασε ιδανικά στον Διαμαντόπουλο και εκείνος με δυνατό βολέ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Ντούνη. Το γκολ φάνηκε να «ξυπνά» τους παίκτες της ΑΕΚ, που προσπάθησαν να βάλουν τη μπάλα κάτω και να παίξουν ποδόσφαιρο.

Ο Δέλλας έριξε στο ματς τον Κορδέρο και στη συνέχεια Μάρκο Ντούνη και Κρισάντους, αλλά η κατάσταση δεν βελτιώθηκε. Η ΑΕΚ είχε μόνο εκλάμψεις με ατομικές προσπάθειες, όπως το σουτ του Μπαρμπόσα στο 74’. Ωστόσο, τα αμυντικά κενά παρέμεναν, τα προβλήματα ήταν αρκετά σε όλες τις γραμμές και η Ενωση δεν μπόρεσε να αλλάξει το αποτέλεσμα κλείνοντας με ήττα τις υποχρεώσεις της για τη σεζόν. Σε ένα ματς που αξίζει ελάχιστης κριτικής και η ΑΕΚ είχε ως μοναδικό θετικό σημείο την πρεμιέρα του Παναγιώτη Ντούνη, καθώς γνώρισε τη δεύτερη φετινή ήττα και έμεινε χωρίς γκολ μετά το ματς στην Ερμιονίδα.

Δείτε πως μετέφερε ζωντανά την αναμέτρηση το enwsi.gr πατώντας εδώ

ΑΕΚ (Τ. Δέλλας, 4-2-3-1): Π. Ντούνης, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Σβάρνας (56’ Κορδέρο), Πεταυράκης, Ρόβας, Γιόχανσον, Ανάκογλου, Μπαρμπόσα, Γροντής (62’ Μ. Ντούνης), Ντακόλ (70’ Κρισάντους)

Ολυμπιακός Βόλου (Δ. Ελευθερόπουλος, 4-2-3-1): Ρίζος, Ζέρης, Μπουτζίκος (68’ Μαργαρίτης), Μακρυδημήτρης, Γιαλούσης, Καρράς (65’ Ρόκας), Κυζιρίδης, Μπιτάνγκ, Νικολιάς, Θέος, Διαμαντόπουλος (82’ Σκοπελίτης)

Την κίτρινη κάρτα του διαιτητή Φουκάκη είδαν οι Σβάρνας (33’), Κορδέρο (64’), Μπουτζίκος (57’)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X