Ορλάντο Σα: «Άγνωστο το μέλλον μου»

Ο Μπεργκ μισεί τον Σα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

saΟ Ορλάντο Σα μπορεί να μην είχε τον χρόνο συμμετοχής που ήθελε, ωστόσο αναδείχθηκε από τους φιλάθλους κορυφαίος επιθετικός στο πρωτάθλημα της Πολωνίας και καλύτερος παίκτης της Λέγκια.

Ο μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ και της κινέζικης, Χεμπέι ανέφερε:

Ήταν πολύ ευχάριστο νέο, να μαθαίνω ότι ο κόσμος με εκτιμά και με επέλεξε ως κορυφαίο παίκτη. Σίγουρα είναι όμορφο, ειδικά σε αυτή τη σεζόν που δεν ήταν και η πιο εύκολη για μένα για πολλούς λόγους. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα ερχόταν η βράβευση. Ευχαριστώ και τον κόσμο που μου δίνει αυτοπεποίθηση με αυτή την ψηφοφορία.

Εγγυημένα θα είχα σκοράρει περισσότερο αν αγωνιζόμουν πιο συχνά βασικός, αλλά απ΄οτι φάνηκε δεν έπεισα τον προπονητή. Ωστόσο η συμπεριφορά μου ήταν επαγγελματική, καθώς ακολουθούσα πάντα τις οδηγίες. Για το μέλλον δεν γνωρίζω τίποτα, σίγουρα θα είναι δύσκολο να αποχωριστώ τον κόσμο της Λέγκια.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΙΡΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X