Σκέψεις για ταξίδι στη Χιλή κάνει ο Μιλοβάνοβιτς για Κόπα Αμέρικα και μεταγραφές

Στο «κάδρο» της ΑΕΚ αριστεροπόδαρος στόπερ – ηγέτης από την Ευρώπη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

milovanovicΟι κινήσεις για τη μεταγραφική ενίσχυση της ΑΕΚ ενόψει του ρόστερ της επόμενης σεζόν που θα βρει την ομάδα και πάλι στη Super League συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς από τους υπευθυνους του ποδοσφαιρικού τμήματος. Στο πλαίσιο αυτό, πληροφορίες του enwsi.gr αναφέρουν ότι ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς σκέφτεται σοβαρά να κάνει ταξίδι – αστραπή στη Χιλή, στη χώρα που διοργανώνεται φέτος το Κόπα Αμέρικα, προκειμένου να τσεκάρει από κοντά μεταγραφικούς στόχους της ομάδας.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση προσφέρει πάντα τη δυνατότητα στους τεχνικους διευθυντές των συλλόγων να τσεκάρουν παίκτες που αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο και μπορούν να αποτελέσουν εξαιρετικές λύσεις. Ο Μιλοβάνοβιτς έχει ήδη υπόψιν του κάποιους απ᾽αυτούς και για το λόγο αυτό δεν αποκλείεται να βρεθεί στη Χιλή την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου για να δει τους αγώνες και ενδεχομένως να πραγματοποιήσει κάποιες συναντήσεις με ποδοσφαιριστές και τους εκπροσώπους τους. Εννοείται ότι μέχρι τότε ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ θα συνεχίσει να κάνει τις επαφές και τις συζητήσεις του για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X